CV

Hent CV som PDF

2.1.2024 – 2.1.2024
Vikariat som gaffeltruckfører hos Smurfit Kappa Packaging Solutions i Herfølge. 9,5 køretimer i gaffeltruck, opgaverne var at flytte paller der skulle videre i produktionen.

6.11.2023 – 15.12.2023
Vikariat hos GSV Materieludlejning i Greve. I jobbet var jeg ansat i modtagelsen hvor alle udlejede maskiner ankom og blev registreret og videreekspederet. Det har givet mig god erfaring med at køre gaffeltrucks, og generel viden om mange forskellige entreprenørmaskiner i alle størrelser og typer.

1.8.2023 – 3.11.2023
Arbejdssøgende. . Jeg benyttede lejligheden til at tage et gaffeltruck- og teleskoplæssercertifikat.

22.5.2023 – 31.7.2023
Eget selvfinancieret projekt, gående ud på at styrke mine kompetencer som historiefortæller. Dette indebar tid til at skrive, studere tegneteknikker, anatomi og perspektiv, og forskellige maleteknikker med forskellige medier som olie, akryl, gouache, akvarel og mere. Desuden video, foto og andet relevant viden.

10.10.2022 – 21.5.2023
Ansat som Udlejningsmedarbejder og Ejendomsfunktionær hos LBA Biler og Oscar biludlejning.
Arbejdsopgaver: Ansvar for udlejning af biler. Klargøring og ansvar for bilernes tekniske tilstand i samarbejde med virksomhedens mekanikere, samt administrative opgaver med kontrakter og kundekontakt.
Øvrige opgaver som Ejendomsfunktionær: Vedligeholdelse af ejendom bestående af mindre reparationer, ordne udendørsområder, indkøb og andre opgaver efter behov. VIGTIGSTE OPGAVE: Sørge for at kaffemaskinen fungerede perfekt.

16.5.2022 – 26.8.2022
Ansat som havemand hos Roskilde Haveservice.
Arbejdsopgaver: Alle opgaver der udføres i forbindelse med vedligehold af private haver.
Hækklipning, lugning, græsklipning, beskære buske, buskrydning, ordne fliser, bede og meget andet.

1.4.2022 – 6.5.2022
Ansat som havemand hos Dethavemanden.dk.
Arbejdsopgaver: Primært vedligehold af større boligområder og enkelte private haver. Græsklipning, fliser og lugning og lidt hækklipning.

31.5.2021 – 14.3.2022
Ansat som anlægsgartnerassisten hos Egedal Gardencare.
Arbejdsopgaver: Græsklipning i boligområder og større firmaer. Lugning af bede, beskæring, buskrydning og andet.
Udlejet til boligområdet Strandbyparken i Hvidovre 2 dage om ugen, hvor jeg assisterede varmemesteren med de grønne områder og andre opgaver efter behov.

1.8.2006 – 31.5.2019
Ansat som webmaster på JP/Politiken hos Ekstra Bladet.
Arbejdsopgaver: Grafiske opgaver, HTML og CSS kodning, samt tilpasse og optimere Ekstrabladet.dk i cms’et Escenic. Samarbejde med journalister, marketing, salg, grafikere, udviklere og analytikere om forskellige projekter. Fotograf til interne opgaver.

2003 – 2006
Ansat i Planteriget som webmaster og dtp’er m.m.
Arbejdsopgaver: Opbyggede og vedligeholdt websitet, samt producerede annoncer og mindre tilbudsaviser. Alt fra tekst, produktfoto, layout, rentegning, frem til aflevering af trykklart materiale.

1988 – 2003
Selvstændig erhvervsdrivende som professionel golfinstruktør i flere golfklubber. Arbejdsopgaver: Undervisning, drift og administration af golfshop, herunder indkøb, salg, kundekontakt, kurser og individuel undervisning m.m.

Kompetencer i den grønne branche
Jeg har erfaring med forskellige ride-on græsklippere. John Deere 1600 Mk. 2, Stiga Park 740, Husqvarna, Ferris Zero Turn. Jeg har benyttet de gængse værktøjer og redskaber relevante for branchen. Buskryddere. Honda, Stihl og Echo, både el og forbrændingsmotor. Diverse hækklippere, Klippo plæneklipper. etc.

Kørekort
B, C, C1, D1, D, BE

IT-kompetencer
Escenic Content Management System: Superbruger
HTML og CSS: Lidt rusten
WordPress CMS: Superbruger
Adobe Photoshop: Superbruger
Adobe Lightroom, Adobe Illustrator og Adobe InDesign: Rusten superbruger
Capture One Pro 22: Superbruger
Affinity Photo: Superbruger
Davinci Resolve videoredigering: God. Se min Youtube kanal her.

Sprog
Dansk: Modersmål, professionel skrift og tale
Engelsk: Professionel skrift og tale

Privatliv
Fritidsinteresser: Fotografi, Buddhisme, Filosofi, Historie, Billedkunst, NLP, Litteratur m.m. Jeg har en fraflyttet dreng på 32 år og er ikke i forhold. Stolt farfar til pige på 5 år.

Video CV
Dette video-cv er ikke opdateret siden 2020, men giver forhåbentlig et indtryk af mig som person.
Klik her