Dansere søges

_DSC6995-composite 1
Jeg søger dansere der har lyst til at være fotomodeller.

Jeg har lyst til at arbejde med dans som fotografisk tema. Fordi det er en flot kunstart og fordi trænede dansere har en kropsbevidsthed, og kontrol, som ud over det sædvanlige. Jeg forestiller mig at det kan foregå både udenfor eller indenfor – det kunne være i et bymiljø eller i naturen og gerne aften, nat, eller solnedgang, med blitz – det kunne være spring hvor man forsøger at fange danseren i luften eller mere statiske positioner, traditionelle eller eksperimenterende.

Inspiration

Prøv at se denne søgning hvor jeg søger “Joe McNally dancers“. Joe McNally er en fantastisk fotograf og han vender altid tilbage til dansere som tema. Det er meget inspirerende.

Eller se denne youtube video med Ksenia Parkhatskaya der danser i en storby – nok uden musik – den er lagt på efterfølgende. Det er ikke video jeg vil lave, men tanken og temaet ville give mange muligheder for stillbilleder.

Økonomi

Der er ikke nogen økonomi i det, så en evt. model skal gøre det fordi han eller hun, synes det er sjovt og for at få muligheden for at få nogle gode billeder ud af det. Jeg vil gerne have mulighed for at vise de bedste billeder frem på mine websites og sociale medier, men jeg er MEGET omhyggelig med at aftale med modeller, hvilke billeder jeg publicerer FØR jeg publicerer dem.

Modellen må også gerne bruge de aftalte billeder til ikke kommercielle formål, men skal helst kreditere fotografen (mig) hvis praktisk muligt. Det er lidt langt ude i fremtiden, men vi kan jo ligeså godt have klare linier fra starten, så man man ved hvad man går ind til. Jeg bor i Roskilde, men har bil så jeg er ret fleksibel. Jeg har også et lille studie, der dog begrænser udfoldelses mulighederne meget.

Processen

Modellen må meget gerne have en ven med til et fotoshoot, da det kan skabe en god tryghed overfor en fremmed fotograf. Vennen må dog ikke blande sig i processen, med mindre hun eller han er kompetent danseinstruktør 🙂 Selvom billedet på siden er af en nøgen kvinde,, vil jeg understrege at tanken at modellen naturligvis skal være fuldt påklædt.

Da jeg har fuldtidsjob som webmaster på ekstrabladet.dk, kan jeg kun lave disse projekter i weekends, aftener og ferieperioder.
Kontakt mig

Jeg håber det giver et indtryk af hvad jeg søger og hvis du selv er interesseret eller kender nogen, må du meget gerne kontakte mig og/eller dele denne post med nogen du tror kunne være interesseret.

Vh. Jes