/now

13-7-2020

Lærer at lave video. Check min Youtube kanal

3-1-2019

Tid til at kigge efter et nyt job. Opdaterer mit CV.

28-9-2018

Jeg er begyndt at skrive på min blog erduder.dk – det har jeg taget tilløb til i meget lang tid.

10-9-2017

28.8. Kl. 5.15 kom hun til verden. Min dreng og hans kæreste har fået en dejlig datter. Det er fantastisk og jeg har allerede taget ret mange billeder af hende. Jeg håber jeg får mulighed for at tage mange mange flere og jeg glæder mig til at lære hende at kende. Fotografisk har der været en del produktfotos og virksomhedsportrætter og også naturbilleder fra bla. Sverige. Men ellers håber jeg at newborn og babyfotografering vi fylde meget i den kommende tid.

13-6-2017

Tid til en opdatering. Jeg er stadig Tim Ferriss fanboy og er gået videre til kapitel 2. i The Four Hour Body. Dette handler om bygge muskelmasse og jeg er derfor begyndt i Fitnessworld. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle opholde mig i et sådant center igen, men det gør jeg altså ca. 4 gange om ugen 🙂 Der er noget der tyder på at denne process er langt sværere end at tabe fedt, men det var jeg forberedt på 🙂 Fotografisk gør jeg mig nogle overvejelser i retning af mere natur og flere rejser og ture. Min dreng skal være far. Om jeg glæder mig? Ja det kan jeg sige med sikkerhed 🙂

15-2-2016

Ideen om en /now side, kommer fra Derik Sivers. Han er inspirerende. Jeg synes det er en sjov ide og derfor vil jeg lave min egen. Som du sikkert har gættet, handler det om at beskrive det der optager mig i denne aktuelle periode. Derek Sivers beskriver det her.

Iøjeblikket er jeg meget optaget af Tim Ferriss. Det er primært hans bog 4 Hour Body, og hans ideer om at tage nogle kg og generelt blive lidt sundere, med en minimal indsats. M.E.D. (Minimum effective dose) – det betyder ikke at springe over hvor gærdet er lavest, men at gøre det der er nødvendigt, men heller ikke mere end det.

Så jeg har fuldstændigt ændret det jeg spiser til morgenmad (mere protein) og forsøger at fjerne sukker og stivelse. Og ligeledes introducere mere fysisk aktivitet. Jeg bruger Rewire app’en til at holde øje med mine vaner og det fungerer godt.

Jeg ser også en masse inspirerende Youtube kanaler og hører Tim Ferriss podcasts når jeg rejser til og fra arbejde. Det er virkelig inspirerende og jeg anbefaler dem varmt. Det var her jeg hørte Derek Sivers, men der er mange andre spændende personer.

Ud over at være Ferriss fanboy, bruger jeg stadig tid på at fotografere og har er igang med at omstrukturere mine websites. Mit guitarlæringsprojekt er tvunget lidt i baggrunden, og jeg fornemmer at det er 4HB interessen der fylder. At ændre vaner, kræver meget energi 🙂

The /now page is an idea by Derek Sivers and I think it’s great. So I decided to make my own. It’s, as you probably guessed, about what I do in this period of time, the stuff that I am interested in, what I do, what I am up to, spend time on. Derek Sivers describes it here.

I am currently into Tim Ferriss and primarily his 4 Hour Body book and all the interesting stuff in that. I have completely changed the way I eat breakfast (more protein) and trying to remove sugar, starch etc. And also introducing more physical training. I do it gradually and use the Rewire app to help track progress. It has been going on for about 6 weeks now and I find it very interesting and exciting. Tim Ferriss recommend “one habit at a time” and that is a good strategy.

Other than that, I spend time restructuring my websites and making photoshoots.

My guitarlearning project is not as active right now – I think the 4 Hour Body is taking to much energi and time. I hope it will come back.

I see a lot of inspiring Youtube channels and listen to Tim Ferriss podcasts when go to and from work. That’s where I heard Derek Sivers. He is brilliant. I highly recommend Tims podcasts, there’s so many interesting people.