Sportstrænet fotomodel søges

Black muscular man, straight on, serious looking, arms crossed

Jeg søger atletiske modeller der også synes det kunne være spændende at lave billeder. Har du lyst til at være model og forsøgskanin og evt. få nogle gode billeder af dig selv, så læs videre herunder. Jeg prøver at beskrive hvad, hvorfor og hvad du kan forvente. Du behøver ikke at have nogen erfaring men det jeg søger er atletiske kroppe. Det kan være bodybuilders eller på anden måde fitnesstrænede kroppe. Jeg søger markerede, ripped, shredded kroppe 🙂 – jeg ved ikke om det er korrekt formuleret, men skriv gerne hvis du mener at være i kategorien.

Temaet og Processen

Temaet er selvfølgelig styrke, energi, elegance, drama etc. Jeg forestiller mig at lave billeder med elegante poseringer, både traditionelle og utraditionelle og også lave nogle billeder hvor jeg oversprøjter dig med vand/glycering, som perler og ligner sved. Evt. bruge nogle håndvægte eller en kettlebell som rekvisit. Jeg kunne godt tænke mig at bruge to slags lys – det jeg kalder “edgelight” og toplys. Jeg kunne godt tænke mig at lave nogle af billederne egnet til fritlægning så jeg kan lave en “composite” – altså hvor man lægger en anden baggrund ind. Du kan se eksempler her.

Modellen må meget gerne have en ven med til et fotoshoot, da det kan skabe en god tryghed overfor en fremmed fotograf. Vennen må dog ikke blande sig i processen, med mindre hun eller han er kompetent instruktør 🙂

Jeg bor i Roskilde, men har bil så jeg er ret fleksibel. Jeg har også et lille studie, der er glimrende til statiske modelbilleder.

Da jeg har fuldtidsjob som webmaster på ekstrabladet.dk, kan jeg kun lave disse projekter i weekends, aftener og ferieperioder.

Der er ingen penge i det

Vi gør det for sjov, kunsten og den kreative process, skyld. Så du skal kun gøre det hvis du er enig i dette og for at få muligheden for at få nogle gode billeder ud af det. Jeg vil gerne have mulighed for at vise de bedste billeder frem på mine websites og sociale medier, men jeg er meget omhyggelig med at aftale med modeller, hvilke billeder jeg publicerer før jeg publicerer dem.Modellen må også gerne bruge de aftalte billeder til ikke kommercielle formål, men skal helst kreditere fotografen (mig) hvis praktisk muligt. Det er lidt langt ude i fremtiden, men vi kan jo ligeså godt have klare linier fra starten, så man man ved hvad man går ind til.

Kontakt mig

Jeg håber det giver et indtryk af hvad jeg søger og hvis du selv er interesseret eller kender nogen, må du meget gerne sige til. Kontakt mig her

Vh. Jes