Biler og motorcyckler og andre køretøjer søges til photoshoot

Amerikansk bil

Biler eller motorcykel Har du en spændende bil, eller motorcykel, som du kunne tænke dig at få foreviget? Så kan vi måske lave et samarbejde. Jeg vil gerne opbygge en serie af bil billeder som jeg kan bruge, dels som et selvstændigt værk, men også til composite baggrunde. Sidstnævnte betyder at de lægges ind som en baggrund på et billede der er taget et andet sted. Ofte af et menneske som model. Se eksempler her. Jeg er åben overfor mange forskellige typer biler, men de skal være specielle. F.eks. Store amerikanske biler, vintage, sportvogne, eller en totalt pimpet moderne bil. Det kan også være et vrag der ikke kan køre, som står bag en lade eller et andet sted 🙂

Temaet

Ja temaet er køretøjet men det er svært at beskrive, da det afhænger af situationen, stedet, vejret, tidspunktet og en masse andet. Så det er noget med at gribe muligheden og få det bedste ud af det. Da det ofte vil være udendørs, vil det danske klima være en vigtig og uforudsigelig faktor. Det kan være aften eller natbilleder, solnedgang eller brugen af flash.

Processen

Modellen må meget gerne have en ven med til et fotoshoot, da det kan skabe en god tryghed overfor en fremmed fotograf. Vennen må dog ikke blande sig i processen, med mindre hun eller han er kompetent instruktør 🙂 Jeg bor i Roskilde, men har bil så jeg er ret fleksibel. Jeg har også et lille studie, der er glimrende til statiske modelbilleder. Dette er dog ikke egnet til biler eller motorcykler 🙂 Da jeg har fuldtidsjob som webmaster på ekstrabladet.dk, kan jeg kun lave disse projekter i weekends, aftener og ferieperioder.

Hvad får du ud af det?

Vi gør det for sjov, kunsten og den kreative process. Der er ingen penge i det. Så du skal kun gøre det hvis du synes det kunne være sjovt og for at få muligheden for at få nogle gode billeder ud af det. Jeg vil gerne have mulighed for at vise de bedste billeder frem på mine websites og sociale medier, men jeg er meget omhyggelig med at aftale med modeller, hvilke billeder jeg publicerer før jeg publicerer dem.Modellen må også gerne bruge de aftalte billeder til ikke kommercielle formål, men skal helst kreditere fotografen (mig) hvis praktisk muligt. Det er lidt langt ude i fremtiden, men vi kan jo ligeså godt have klare linier fra starten, så man man ved hvad man går ind til.

Kontakt mig

Jeg håber det giver et indtryk af hvad jeg søger og hvis du selv er interesseret eller kender nogen, må du meget gerne dele denne side.

Vh.Jes