Fotokursus

Kunne du tænke dig at skabe bedre fotografier?

Så er du måske kommet til den rigtige side?

Jeg kan tilbyde et kursus, eller coaching om du vil. Min tanke er at lave et mindre, mere personligt og evt. skræddersyet kursus der passer dig og tager udgangspunkt i dine ønsker og det niveau du befinder dig på.

Det kan være grundlæggende kamerateknik dvs. du lærer at indstille kameraet og forstå hvad lukkertid, blænde, iso, hvidbalance betyder og hvordan det påvirker billedet. Vi kan også tale om objektiver og andre tekniske emner. Det kan også være studieportrætfotografering og her kan vi både tale om belysningsteknikker, posering og mere. Vi kan også berøre grundlæggende billedbehandling selvom det er stort kapitel i sig selv.

Emner vi kan berøre:

Studieportrætter med studieflash eller små speedlights. Teknikkerne er naturligvis generelle og kan bruges til alt fra børn, voksne, gruppebilleder og meget mere.

Udendørsportrætter hvis vejret tillader og evt. med speedlights.

Teknisk gennemgang af kameraets funktioner og opbygning. Lukkertid, blænde, hvidbalance, iso. Valg af objektiver.

Mit foretrukne format er at vi mødes en til en til et personligt møde, eller et relativt lille kursus med få deltagere. Det kan også være et par venner eller familiemedlemmer. Jeg vil foretrække at det holdes på en relativt lille gruppe så man bedre kan få alle med.

Om mig

Til daglige arbejder jeg som webmaster på ekstrabladet.dk hvor jeg også har inhouse foto opgaver. Jeg har fotograferet i 20-25 år sammenlagt og har derfor en vis viden og forståelse for emnet.

Tidligere har jeg været professionel golftræner og har her udviklet stor pædagogisk forståelse og ikke mindst tålmodighed 🙂 Ligeledes har jeg kurser i NLP (Neurolingvistisk psykologi) samt deltaget i et 8 ugers kursus med superfotografen Peter Hurley. Jeg vil egentlig gerne tage udgangspunkt i dine ønsker og behov og tilpasse undervisningen til dig, eller jer, hvis I kan blive enige om et tema.

Jeg har et mindre studie i Roskilde og, da jeg har fuldtidsjob, kan coaching kun foregå i weekends.

Jeg vil foreslå at du checker mine billeder her og ser om du kan lide det jeg laver.

Dette kursusmateriale er under udarbejdelse, og kan derfor fremstå ufuldstændigt og ændringer vil nok forekomme. Men har du behov for flere informationer, er du velkommen til at kontakte mig på mail eller tlf 61670222.