Blog

En gave

Jeg skriver fortsat om temaet mirakler.

Det er et mirakel at det vedhæftede billede med vilde blomster og høns, ikke er solgt. Det undrer mig, for det er af de bedste jeg har lavet, synes jeg selv. 😃

Jeg kigger jo hele tiden efter små mirakler og i går havde jeg en lille sjov oplevelse, som jeg vælger at kategorisere som et mirakel. Jeg havde modtaget et pengebeløb fra min mor fordi det var min fødselsdag. Det er ellers ikke meningen at vi er på gaver, men det er hun åbenbart ligeglad med, og jeg protesterer ikke. 🙂 Så hun ringede, og fortalte at hun også havde overført penge, så jeg kunne gå ud og spise, eller hvad jeg nu havde lyst til.

Og jeg kunne, ganske rigtigt, se en besked på telefonen om en gave på Mobilepay. Jeg åbnede og fandt ud af at den funktion der hedder en “Gave” er en sjov gimmick hvor man modtager en grafik der ligner en pakke og man skal klikke på den og så åbnes en animation og siger vist også lyde. Meget sjovt.

Men så opdagede jeg at man yderligere skal vælge hvad man vil gøre med pengene – om man vil overføre dem til sin konto, eller bruge dem i en butik – vist nok? Jeg forstår ikke helt hvorfor, for det kan man jo bare gøre hvis pengene bliver overført til kontoen. Men der er måske noget jeg har misset, for jeg har ikke sat mig ind i funktionen. Men jeg valgte så at overføre til min konto og opdager dernæst at der er et menupunkt der hedder “Gaver” og at der allerede ligger en gave, også fra min mor, helt tilbage fra julen. Den havde jeg overset, fordi jeg troede at gaver automatisk blev overført. Så pludselig væltede det ind med penge 😃

Bagefter gik jeg og filosoferede over det i mirakel konteksten, at det er interessant at tænke på at beløbet har ligget ude i “æteren” og ventet på at jeg skulle vågne op og opdage det. Og jeg tror det er sådan mirakler virker, løsningen findes allerede, man skal bare opdage den.

Min mor foreslog at jeg skulle bruge pengene på god mad, men NEJ – de skal bruges til kunstnermaterialer 🙂

Jeg har brugt en del tid på at undersøge akvarelfarver og det lader til at noget af det bedste indenfor den kategori, er mærket “Daniel Smith Watercolors”. Der er også andre i meget høj professionel kvalitet, som Winsor and Newton Professional, Schmincke Horadam, QOR og flere andre – men jeg vælger Daniel Smith Watercolors.

Så hellere sulte 😃

Crede et Vicisti – Tro og Vind

21 x 29,7 cm. Akryl på 250 g. papir.