Blog

Jeg er begejstret

Jeg ved godt at mit videoklip er absurd.
At lave en historie om billedrammer fra Ikea og gå i Roskilde Domkirke 3 gange – ja 3 gange – for at lave optagelserne, er helt vanvittigt.

I kirken blev jeg kontaktet af en venlig mand, der spurgte om han kunne hjælpe mig med noget. Jeg troede først han ville give mig en reprimande for utilbørlig opførsel i guds hus. Men det viste sig at han var kirkefrivillig. Han ydede service til de besøgende. Vi havde en interessant samtale om det store maleri i Christian d. 4’s kapel, og jeg fik et par andre spændende historier med på vejen. Da han gik videre for at hjælpe nogle spanske turister, kunne jeg ånde lettet op og fortsætte optagelserne.

Jeg er begejstret, for jeg har fundet en ny interesse og passion.

Det er svært og der er meget at lære.

Jeg har valgt at benytte Blackmagic Davinci Resolve videoredigeringssoftware. Det er helt overvældende hvad det kan. Jeg udvælger de funktioner der er nødvendige, for at kunne lave en simpel video. Men jeg glæder mig over at der er mange muligheder for at lære mere fremover.

Historien om billedrammerne er en god øvelse, netop fordi den er så kedelig. Det er en udfordring at fortælle en historie der har et forløb, spændingsopbygning og en pointe.

Det er underligt at gå alene og tale til et kamera. Så er der det med lyden og musikken og til sidst få det hele til at hænge sammen.

Og alle de andre ting.

Jeg har faktisk ikke tid til at skrive mere. Jeg skal i gang med at lave afsnit 3 om billedrammerne fra Ikea.