Blog

Jeg gjorde det

Nu er det igen tid til et nyt blogindlæg. Jeg har ikke skrevet i lang tid, primært fordi jeg er meget optaget af et projekt jeg kalder habithacker. Jeg vil ikke komme ind på det i dette indlæg, men hvis du klikker dig ind på sitet, kan du læse om det.

Derimod skal det handle om at jeg har gjort noget jeg ikke bryder mig om. Det kan være lidt svært at forstå i disse selvpromoverende selfie tider, men jeg kan ikke lide at se billeder af mig selv. Jeg ved ikke hvorfor, for jeg synes da jeg er en ganske nydelig mand. Jeg tror nu ikke det er helt unormalt, jeg har hørt det fra andre. Men behovet for nye billeder trængte sig på. Jeg har brug for et billede til mit habithacker projekt, til jobansøgninger og andet.

Så i sidste uge, tog jeg mig sammen. En tidlig morgen gik jeg ud på en altan i 5. sals højde og tog nogle selfier. De blev ok, men multitasking er ikke min stærke side. Jeg kan ikke både holde min venstre arm strakt og se godt ud, på samme tid. Så jeg valgte at gentage seancen et par dage senere. Denne gang med et bedre setup. Samme sted, men nu med et stativ og kameraets intervaltimer. Det var en smuk april morgen, solen stod op over byen. Det er taget på min arbejdsplads i midten af København. Den arbejdsplads jeg forlader om ca. 6 uger og hvor jeg har tilbragt de sidste 12 år. Jeg har det fint med at skulle forlade stedet, og jeg er spændt på hvad fremtiden vil bringe. Jeg forbereder mig på nye udfordringer.

Så dette lille photoshoot var en god lille øvelse for den tid der kommer. Så vær forberedt på at der kan komme flere billeder af mig i den nærmeste fremtid. Måske kommer jeg til at holde af at se billeder af mig selv?