BlogDreamjobs

Præstationsangst

Jeg har i en længere periode forberedt et projekt der går ud på at fotografere og interviewe håndværkere og kunsthåndværkere. Jeg er fascineret af, og lidt misundelig på, dem der kan skabe et produkt af et råmateriale. Noget man kan mærke, dufte eller spise, spille på, eller hvad det nu måtte være.

Derfor vil jeg gerne lave billeder af dem der kan, og gerne høre deres historie. Jeg præsenterer ideen her,  hvis du vil vide mere.

Jeg har brugt meget tid på at søge virksomheder der passer til projektet. Det er ikke så enkelt som det lyder, for de skal gerne være små og ret traditionelle.

For to uger siden kontaktede jeg 4 virksomheder og spurgte om de ville være med. Og da jeg vågnede i morges, havde jeg modtaget svar fra en af dem. Svaret var positivt. De er på.

Min første reaktion var begejstring. Den blev efterfulgt at præstationsangst. Hvad nu hvis jeg ikke magter opgaven, hvad nu hvis jeg ikke kan lave de mesterlige billeder jeg forestiller mig. Nå, jeg beroligede mig selv og huskede på at jeg en kameraslinger af guds nåde. Så det kan jeg selvfølgelig godt.

Tid til kaffe og til fase to.

Jeg havde forberedt en introduktionsmail og planen var at den skulle ud i dag. Budskabet skal leveres præcist, så folk ikke tror det bare er endnu en spammail. Derfor har jeg tænkt meget over formuleringen.

Men da jeg sendte den første mail afsted, blev jeg alligevel i tvivl om den var god nok. Men afsted kom den. Og den næste og den næste …

Jeg fik en hel del positive tilbagemeldinger i løbet af dagen. Både emails og flere gode telefonsamtaler. Mine bekymringer var tilsyneladende ubegrundede. Jeg tror på det. Og jeg elsker ildsjæle. Og jeg glæder mig til at komme i gang.

“Tvivlen er vishedens begyndelse” – Aristoteles