Blog

Tanker er ikke toldfrie

Hvis nogen har rystet på hovedet over min store interesse for, og mange citater fra bogen “Seeren fra Andalusien” af Lars Muhl, vil jeg bare sige at, de kan godt holde op med at ryste nu. 🙂 Se grafik og læs teksten.

I går gjorde jeg et forsøg med min nyindkøbte dyppe pen. Det er både frustrerende, fascinerende og trættende og tilfredsstillende, og det lykkedes mig også at glemme et ord. Man kan desværre ikke bare trykke på “rediger” og gå ind og rette bagefter.

Og apropos mit tema om venlighed, da jeg havde postet den håndskrevne tekst på Linkedin, fik jeg en henvendelse fra en kunstner der hedder Dan Frølund. Han tilbød mig at sende et lille udvalg af pennespidser han har samlet gennem tiden. De skulle være særligt gode til venstrehåndede. Jeg glæder mig til at modtage og afprøve dem, men allermest glæder jeg mig over hans venlige gestus. Jeg kender ham slet ikke. Han er bare venlig.

“De fleste healingsmetoder er baseret på medfølelse og gode hensigter”, står der i teksten.

Det betyder at man kan sidde hjemme i sofaen og være venlig. Det vidste vi jo godt, men nu er det videnskabeligt dokumenteret.

Men jeg vil altså også fortsætte med at øve mig i at tale med rigtige mennesker, jeg ikke kender, ude i det virkelige liv, og forsøge at være venlig, give dem håb og mod og tro på at det hele nok skal gå.

Crede et Vicisti – Tro og Vind