Tanker skaber form

“Er du virolog?”

I går fik jeg vist en repræsentant fra Coronas Vidner ind i mine kommentarer på Linkedin.
Det var i forbindelse med min historie om filmproducenten Peter Aalbæks udtalelse, at skulle han vælge mellem kærlighed og corona, så valgte han kærligheden uden at tøve.

Aalbæk er ikke virolog og det er jeg heller ikke. Ej heller er Søren Brostrøm, men i sidstnævntes tilfælde betyder intet for de rettroende.

Jeg diskuterer aldrig med “vidnerne” – ligesom jeg aldrig diskuterer religion med et medlem af Scientology. Når jeg møder dem, får jeg altid denne følelse af undren over deres overfladiske og floskelagtige tilgang til emnet. At de tydeligvis ikke har overvejet tingene særlig dybt, men har lært de udtryk de skal bruge fra mainstream holdningerne, når de argumenterer.

De hviler tilsyneladende i den sikkerhed, og tryghed flokken skaber, og føler derfor ikke det store behov for at reflektere dybere. Når bare mange mener det samme, må det jo være rigtigt. Og sandheden kommer fra TV’et – så hvorfor undersøge noget selv.

Men når man udfører medicinske eksperimenter på børn, fortjener det en meget seriøs tilgang og meget dybe overvejelser.

Og medicinske eksperimenter på børn, er præcis hvad der foregår i Danmark lige nu.

Jeg mener det er dybt umoralsk og forkasteligt. Børn har ingen glæde af medicinen, og den forhindrer ikke i nævneværdig grad at de smitter andre. Det hele er politiske beslutningerr, og har intet sundhedsfagligt belæg. Enhver tvivl skal komme børnene til gode og det skal derfor stoppes omgående.

I går arbejdede jeg i Brøndby. Vi skulle fjerne et stykke af en hæk og sætte nogle nye hækplanter på en sådan måde at beboeren kunne komme ud af sin baghave. Det gik hurtigt og problemfrit. Vi har det rigtige værktøj og dygtige folk. Og så mig, der er lærling, men som forsøger at hjælpe så godt jeg kan.

Mens jeg gik der i Brøndby, tænkte jeg over om alt dette skriveri egentlig gør godt for noget, giver det mening, eller er det spild af tid? Jeg konkluderede ret hurtigt, at selvfølgelig hjælper det.

Jeg tænkte på bogen “Seeren fra Andalusien” af Lars Muhl og herfra er et citat: “Derfor skal du kende tankens kraft. Tanker er ikke toldfrie. Tanker skaber form.” – Citat slut.

Alle disse skriverier er med til at skabe et sted hvor folk der tænker på højere frekvenser kan mødes. Om man tænker dybere eller højere, ved jeg ikke. Men tanker skaber form, og det bliver konkret.

Der er mange mennesker der undrer sig og som taber tilliden til det der foregå i Cirkus Corona. De frafaldne, kætterne, og der bliver flere og flere af dem, har behov for et sted at gå hen.

Og alle disse ord, skaber dette sted. Og det virker. Læg mærke til hvordan historien har ændret sig i medierne. Presset stiger dagligt.

Det er befriende og opløftende. Det skal ikke få os til at slappe af. Nej, tværtimod.

Ikke alle har en så sofistikeret filmsmag som mig og kender derfor ikke udtrykket “Put the pedal to the metal” – men det er taget fra den dybe og eftertænksomme film “Smokey and the Bandit” med Burt Reynolds, Sally Fields og Jerry Reed.

Handlingen er et væddemål der går ud på at køre en lastbil fyldt med øl fra en stat til en anden, på max 24 timer og undgå at blive taget af politiet.

Og det er altså det vi har brug for nu. Vi skal træde hårdere på gaspedalen, for vi har momentum og det skal vi udnytte. Hver eneste tanke, ord og handling betyder noget og vi gør det for børnenes skyld.

Crede et Vicisti – Tro og Vind