BlogIngen brok

21 dage uden brok. Blød, let syrlig og fyldig. Dag 3

Dagens første udfordring. Jeg havde glemt at bestille kaffe på Nemlig.com og ordren var lukket, så jeg kunne ikke ændre den. Ikke noget problem. Der ligger en 24 timers Netto på hjørnet af Vestergade og Rådhuspladsen, meget tæt på min arbejdsplads. Så jeg smuttede ind i butikken, inden jeg skulle op på kontoret.

Da jeg passerede kassen, var der en lille kø af Distortion gæster i godt humør. Jeg tænkte at de nok er væk når jeg når frem. Jeg fandt den grønne pose med Peter Larsen kaffe og gik over mod kassen. Som forudset, var de glade mennesker på vej væk. Tilbage var en pige der ville købe kildevand og bananer. På grund af sproglige udfordringer havde hun problemer med at finde ud af om de var med eller uden brus. Den unge ekspedient ved kassen forsøgte at forklare hende hvad det var og hun besluttede at det ikke var de rigtige. Hun forlod kassen for at finde det rigtige vand. Bananerne blev liggende ved kassen.

Ekspedienten begyndte nu at tale med en kollega om Distortion relaterede emner. Og på et tidspunkt forlod han kassen for at hjælpe den tørstige pige. Jeg kunne ikke lade være med at undre mig over at han ikke ekspederede mig i ventetiden. Det var jo bare en pose kaffe. Men det gjorde han ikke. Jeg mærkede en svag irritation, men jeg opdagede det og sagde til mig selv, at lige her kunne jeg godt brokke mig. Men det gjorde jeg naturligvis ikke. Det magiske violette armbånd havde virket. Nu er spørgsmålet om det kan lade sig gøre at blive fri for følelsen.

På vej hjem fra job havde DSB et es i ærmet. Først havde de sørget for ca. 35 graders varme i toget, fordi aircon ikke fungerede. Toget gik til tiden, men efter 500 meter stoppede det. Vi ventede. Noget med dørene. Toget kørte ikke videre og vi måtte tilbage til hovedbanegården.
Selvfølgelig var der ikke noget brok fra mig. Jeg var forberedt. Mig skal de ikke løbe om hjørner med. Jeg sad i min egen verden og lyttede til Louise Hay affirmationer og kiggede på billeder og videoklip af mit barnebarn. Så jeg var glad.

Venlig hilsen

Jes