BlogIngen brok

21 dage uden brok. Ikea testen. Dag 11

Jeg er nået til dag 11 i non-brok udfordringen. Og, efter min egen vurderinng, har jeg ikke sagt noget der, i følge de gældende regler, giver anledning til at flytte armbåndet.

I dag udsatte jeg mig for den ultimative test. IKEA TESTEN. Samtidig havde jeg sovet ret dårligt på grund af den høje varme, så der var alle muligheder for at falde i fælden. Jeg tog derind med min dreng og vi traskede rundt i de lange gange. Det bliver næsten hypnotisk eller en slags omvendt Camino. En materialistisk pilgrimsvandring.

Men jeg kan med glæde sige at jeg ikke faldt i. Det var godt nok en del mennesker og støjende børn, men det påvirkede mig ikke nævneværdigt. Og så havde de jo aircondition, og det var en formildende omstændighed.

Venlig hilsen

Jes