Blog

BB King koncert

Jeg har fået den idé at jeg vil øve mig i at skrive, ved at skrive en lille historie hver dag. Eller næsten hver dag. Eller når jeg har lyst. Jeg vil ikke redigere eller tænke for meget over det. Jeg lader mig inspirere af et fotografi jeg har taget.

Normalt har jeg ikke lyst til at kigge bagud, for længe, men i dette tilfælde vil jeg gøre det. Det kan være gamle billeder, eller et der er taget for nylig. Måske vil jeg også skrive om et billede jeg ikke har taget endnu. Hm?

‘Better not look down, If you want to keep on flying

Better not look back, Or you might just wind up crying’

– BB King

Dette billede tog jeg til min første BB King koncert. Det var i 1983. Så vidt jeg husker, fulgtes jeg med en fyr fra den tekniske skole jeg gik på. Han havde røget sig vind og skæv i hash. Noget han gik meget op i. Vi var ikke, og blev aldrig venner.

Jeg husker ikke hans navn, eller ret mange detaljer fra koncerten, selvom jeg var helt ædru og helt lige. Kun starten af koncerten står klart.

BB har jeg set live mange gange og jeg lytter stadig til ham. Han var bluesmusikkens konge. Han døde i 2015, i en alder af 89 år. Han er 58 år på billedet.

Jeg har fundet et klip med ham, fra samme år, 1983, hvor han spiller en live version af “Better not look down”. Og det er fantastisk.

Det var alt i dag.