Blogcv19

Det virker ikke, så lad os fortsætte

Jeg skal lige prøve om jeg har forstået det der sker i Danmark rigtigt – så kan det hjælpe at skrive det ned.

Punkt 1. En virus er i omløb. Den hedder Sars-CoV2.
Den er fuldstændig ufarlig for langt hovedparten af befolkningen.
99.8% – give or take – overlever.
Ingen børn bliver hverken syge eller dør. Kun et fåtal under 60 år, er påvirket. Først når man kommer godt op på den anden side af 70 år, og/eller når man har flere andre alvorligere sygdomme, kan det blive problematisk.

I går så jeg en “morsom” video der blev delt på Linkedin. En ondskabsfuld person drillede en hund ved at lade som om hun tog en godbid fra bordet og gav den til hunden. Men der var intet i hånden – den var tom. Hunden hoppede på den 2 gange, men 3. gang havde den forstået at den blev holdt for nar og drejede hovedet væk og viste tænder.

Da virussen ankom, kunne man have valgt at beskytte den udsatte del af befolkningen, og lade resten leve uanfægtet videre. Men i stedet valgte man en uvidenskabelig, umulig og utopisk strategi.
Spørgsmålene er. var det bevidst, eller var det dumhed?
Man troede, eller lod som om, man kunne inddæmme denne Sars-Cov2 virus og få den til at gå væk.

Punkt 2. I denne proces har man ødelagt uendeligt mange menneskers liv. Smadret virksomheder, gjort folk helt unødigt bange, destrueret børn og unges uddannelse og påfører dem en helt urimelig angst og skyldfølelse.
Det er veldokumenteret af de gennemførte tiltag ikke har nogen særlig effekt på spredningen af virus. Det ser bare sådan ud. Det gælder nedlukninger, masker osv.

Virussen muterer konstant, men alligevel udvikler man en vaccine i rekordtempo.
Det er ikke en vaccine i traditionel forstand, men en helt ny og uprøvet teknologi. Der findes ingen langsigtede undersøgelser, men det spiller ingen rolle, den bliver nødgodkendt. Og man påbegynder verdenshistoriens største medicinske eksperiment. Også på børn, der ingen fordele har af medicinen, kun potentielle bivirkninger.

Punkt 3. Det viser sig at vaccinen ikke virker ret godt. Den forhindrer ikke smitte, eller at man kan viderebringe smitte. Den kan i bedste fald forhindre alvorlige sygdomsforløb for den meget lille udsatte gruppe, og kun i en ret kort periode.

Smitten spreder sig helt forventeligt igen, da efteråret kommer. Intet underligt i det.
Panikken breder sig utroligt nok også igen og regeringen skal igen vise handlekraft.

Strategien er forfejlet, så regeringen giver den uvaccinerede del af befolkningen skylden for smittespredning. Selv tilsyneladende ret fornuftige mennesker, begynder at tale om tvangsvaccination.
I den oppiskede panik, har man brug for syndebukke. Det er en klassisk metode.

Vel vidende at virussen ikke er specielt farlig. Se punkt 1.
Vel vidende at restriktioner ikke virker. Se punkt 2.
Vel vidende at vaccinen ikke virker. Se punkt 3.

Men os da endelig gøre det hele en gang til, for at trække opmærksomheden væk fra de forfejlede metoder, fra utroværdigheden, de klare lovovertrædelser – og alt det andet kaos.

Så de fortsætter med at gøre folk bange, de fortsætter med at lave restriktioner, de fortsætter med at vaccinere – også børn.

At indrømme fejl og ændre strategi, er åbenbart ikke en mulighed.

Det gode ved dette vanvid er, at jeg vil antage at en flere mennesker, som den tidligere omtalte hund der ikke fik sin godbid, nu vil vise tænder.
Der skal nok være en del der hellere end gerne fortsætter med at være forsøgskaniner i et medicinsk eksperiment – Stockholm syndromet lever og har det godt – men der må være flere der siger stop nu.

Jeg er ikke konspirationstilhænger, men jeg forstår godt at nogle tror der ligger en skjult agenda bag disse handlinger. Og der er ingen tvivl om at lammelsen udnyttes til at fjerne folks frihed. Det er svært at forestille sig at nogen kan være så kyniske at de vil udsætte mennesker, især børn, for dette, hvis der er en anden kalkuleret plan bag. Jeg er desværre ikke i tvivl om at disse mennesker findes. Uempatiske mennesker samles i magtens korridorer og når der er store penge i at sælge medicin, tages der ikke hensyn.

Crede et Vicisti – Tro og Vind