Blog

En historie, efter længere tids pause

Det er længe siden jeg har skrevet historier. Men i dag har jeg igen lyst til at skrive lidt om det der foregår i mit liv. Jeg har været i gang i et nyt job, som gartner/havemand i en måned, og jeg er meget glad for det. Jeg har kun 5 minutters kørsel til arbejdspladsen og det er en stor fornøjelse. Firmaet har størstedelen af sine kunder i lokalområdet og det er hyggeligt.

Jeg har opdaget hvor lidt jeg kender til den by jeg bor i. Arbejdsopgaverne passer mig godt. De er alsidige og jeg får mulighed for at tilegne mig ny viden og erfaring.

Det er hovedsageligt private haver vi ordner og det holder jeg meget af. Jeg kan især godt lide når jeg har mulighed for at tale med kunden inden vi starter. Så får jeg en ide om deres ønsker. Og det er tilfredsstillende at se resultaterne af vores arbejde.

Jeg mangler viden om planter, men det forsøger jeg at råde bod på. Men jeg kan godt kende forskel på Skvalderkål og Rhododendron. Vi er på vej ind i hækkeklipper sæsonen, og jeg kan godt lide at klippe hæk. Det er tilfredsstillende at forme hække og buske med klipperen, og se hvordan en have kan lysne op, blive mere fremkommelig og imødekommende.

Hver morgen mødes vi på arbejdspladsen og vi klargører bilerne, gennemgår dagens opgaver og fordeler folk efter behov. Der er en god stemning, og vi ønsker god dag inden vi kører ud i byen. Vi kommer ind i menneskers private områder og vores opgave er at løfte energien. Det er en vigtig mission.

Crede et Vicisti – Tro og Vind