BlogMission Burhøne

Feeling Alright, Høns i december #5

Høns i december 5

Dagens høne i december er malet i akryl og kun med paletkniv. Jeg var påvirket af min genfundne glæde ved at lytte til Joe Cocker, ikke mindst hans tidlige materiale. Mine billeder skal ikke have titler, men skulle den, kunne den passende hedde “Feeling alright” 😀 – for den sang har jeg hørt igen og igen i denne weekend.

Lyt: https://www.youtube.com/watch?v=zIIzp9cqyUk

Det kan næsten ikke være tilfældigt at netop når jeg skriver lidt om forfatteren Michael Singer og hans fantastiske bøger The Untethered Soul og The Surrender Experiment, opdager jeg at Russel Brand har ham i et interview på sin kanal.

Lyt her hvis det har interesse: https://rumble.com/v1uo92e-so-this-is-why-the-elite-want-power-035-stay-free-with-russell-brand.html

Overskriften er: Hvorfor har “eliten” behov for magt og kontrol? Jeg er enig med Singers svar. Kig på den dybe årsag, kernen. Fordi de har det dårligt inde i sig selv, og de har behov for et “kick”. Jeg har igen og igen sammenlignet disse mennesker med narkomaner der konstant er på jagt efter næste fix, og i stedet for, eller som supplement til, heroin, kokain eller tilsvarende, er deres drug, magt og kontrol over andre mennesker.

Det er umådeligt spændende hvad der sker med Twitter og Elon Musks afsløringer om demokraternes direkte kontrol af Twitter.

Jeg synes dog ikke der er den store, eller skal vi sige INGEN, interesse at spore fra den danske presse? Eller tager jeg fejl? Jeg indrømmer at jeg ikke læser deres ligegyldigheder, men jeg tager af og til stikprøver 😀

Men er der egentlig den store forskel på det der foregår i Danmark? Efter min opfattelse fungerer DR de rødes forlængede arm og er i praksis en del af deres propagandamaskine. Finansieret af hele danmarks befolkning og markedsført som “public service”.

1N73LL1G3NC3

15 7H3

4B1L17Y

70 4D4P7 70

CH4NG3

-573PH3N H4WK1NG

Crede et Vicisti – Tro og Vind