Blog

Graffiti hønen

Jeg fik lyst til at tegne og male en ny version af graffiti hønen. Denne gang foran et S-tog.

Kan du se hvad der er forkert ved billedet? Altså ud over at høns ikke kan male med spraydåser, og ofte heller ikke kan stave? Svar: Der kører ikke S-tog til Roskilde 🙂

Jeg fik to nye Molotow farver og da de er ret heftige, kunne jeg kun se dem anvendt i graffiti kunsten, eller hærværkets, verden. De hedder henholdsvis Neon Pink og Shock Blue Middle.

I dag er sidste dag som havemand i denne omgang. Det har hele tiden været en tidsbegrænset ansættelse, hvilket er ret normalt i den branche, så det er ikke noget der kommer bag på mig.

I næste uge skal jeg finde på noget andet at lave. Jeg skal jo tjene nogle penge til huslejen.

Jeg har lyst til at holde en pause, uden at tilmelde mig a-kassen og alle de absurditeter der følger med den verden.

Det kunne være et interessant projekt at se om jeg kan sælge flere malerier og tegninger, hvis jeg har hele dagen til at producere billeder. Og virkelig leve som en fattig kunstner der er 100% dedikeret til den skabende proces.

Det bliver nok svært, men måske vil det være godt at prøve, og en dag kan jeg sidde på plejehjemmet og tænke at i det mindste gav jeg det chancen.

Den australske sygeplejerske Bronnie Ware, undersøgte hvad de fleste mennesker der var ved afslutningen af deres liv, fortrød mest og her er listen over de 5 mest almindelige svar.

Jeg ville ønske, jeg havde haft mod til at være tro mod mig selv og ikke blot leve op til andres forventninger.

Jeg ville ønske, jeg ikke havde arbejdet så meget.

Jeg ville ønske, jeg havde haft modet til at udtrykke mine følelser.

Jeg ville ønske, at jeg havde holdt kontakten til mine venner.

Jeg ville ønske, at jeg havde ladet mig selv være lykkeligere.

Jeg er ikke stor tilhænger af at fortryde beslutninger man ikke kan lave om på, men når man står i et af livets vejkryds og skal tage nye beslutninger, er det da værd at have med i sine overvejelser.

21 x 29,7 cm. Akryl på 250 g. papir.

Crede et Vicisti – Tro og Vind