Blog

Hvad er et mirakel?

Hvad er et mirakel?

Det tænker jeg over i denne tid. Sikkert fordi jeg har brug for et? 😃

Ikke i religiøs forstand, det orker jeg ikke.

Men en løsning på et problem, der opstår ved noget der kan tolkes som en hændelse der virker usandsynlig og tilfældig.

Jeg interesserer mig for hverdagens mirakler. Der hvor man pludselig får svar, ideer, eller møder et menneske der lige kan det man har brug for, modtager et uventet pengebeløb, osv.

Jeg har før skrevet om forfatteren Neville Goddard og nu er han igen dukket op i min opmærksomhed. Han har nogle spændende ideer og betragtninger – og teknikker

For eksempel hævder han at “Gud” er menneskets egen forestillingsevne og det er den skabende kraft. Han påstod at intet i bibelen har fundet sted, men blot er aforismer, metaforer, analogier der skal forklare en masse om menneskers udvikling og potentiale.

Jeg synes det lyder fornuftigt, rimeligt og sandsynligt.

Jeg har ikke læst bibelen, men Nevilles idé minder mig meget om buddhismen, der hævder at “tidligere tanker ord og handlinger er blevet vores verden i dag, og vi sår nu frøene for vores fremtid.”

Dagens billede er endnu et i serien af høns der bliver fodret. Givetvis det sidste. Efter en afstikker til spirituspåvirkede, psykedeliske udflydende høns, er jeg tilbage til en mere traditionel teknik. 🙂 Det er lavet i kul, akvarel og pastelkridt på 250 g. papir.

(Og nu er det solgt)

Jeg vil skrive mere om Neville Goddard’s teknikker, men det må vente for nu skal jeg ud og kigge efter mirakler.

Crede et Vicisti – Tro og Vind