Blogcv19

Jeg er blevet censureret

I går blev jeg for første gang censureret på Linkedin og de fjernede mit indlæg om indirekte tvang, fordi det overtrådte deres retningslinier.

Der var ingen uddybende forklaring på hvad det var der havde fornærmet dem, men jeg ved det godt. Det var sandheden om indirekte tvang.

Så censur er en realitet for mange – nu også mig.

Jeg er jo lidt af en citatfreak, så jeg tænker straks på disse klassiske ord fra forfatteren George Orwell:

“During times of universal deceit, telling the truth becomes a revolutionary act.”- George Orwell

Jeg valgte derefter at lægge historien på min blog, og lavede et nyt indlæg på Linkedin, med link til den. Det kan læses her, hvis det har interesse. http://erduder.dk/ingen-tvang-men/ Fb har dog ikke fjernet det oprindelig indlæg – endnu.

Det er vigtigt at have backup placeringer, for ingen kan føle sig sikker i disse vanvittige tider.

Jeg bemærker også at flere af de højt profilerede kritikere benytter flere steder. Eksempelvis Russel Brand, med ca. 4,4 millioner abonnenter på Youtube, har også en konto på Rumble, hvor han placerer sine fremragende og kritiske videoer.

Og nu kører så et nyt cirkus med en ny “variant”. Den er tilsyneladende ikke ny, men blev fundet i juli måned i flere lande, ikke kun i Afrika. Alt tyder på at den, også, er fuldstændig ligegyldig, da den højst giver lidt hoste og milde forkølelses symptomer.

Sådan var det også med den “britiske variant” og den “indiske, der vist omdøbtes til “Delta varianten”. Hvad skete der egentlig med dem? Intet – absolut intet. Men de var gode til at vedligeholde frygten.

Men de gule breaking grafikker blinker og det er en fantastisk trafikskaber.

Og magthaverne benytter lejligheden til at påbegynde vaccination af små børn – nu også i Danmark.

Læg mærke til at alt foregår i et hæsblæsende tempo, mens folk lamslået sidder og kigger på den irrelevante skræmmekampagne og diskuterer ligegyldige detaljer der fjerner fokus fra det væsentlige.

Det er fantastisk at det stadig kan finde sted, efter alle de andre varianter, der overhovedet ikke havde nogen betydning, men bare er en helt naturlig udvikling af en ufarlig virus.

Hvor mange gange kan man råbe “ulven kommer” før folk vågner op? Desværre lader det det til at mange stadig befinder sig i dyb hypnose.

Min påstand er at mange slet ikke ønsker at det skal stoppe, for det giver deres liv indhold og det retfærdiggør et passivt, fantasiløst liv i frygt, som de også levede før virusvanviddet.

Før syntes de bare det var lidt pinligt at leve sådan, men nu kan de føle stolthed over at gøre en “indsats” mod en “livsfarlig” virus, der godt nok overleves af langt over 99% og næsten ikke skaber overdødelighed, men hey, lad os ikke gå ind i den slags detaljer.

Det er jo en fantastisk gave at man pludselig kan føle indhold og mening, uden at foretage en eneste ændring i sit liv. Indsatsen er at gøre absolut ingenting.

Hvis nogen synes min påstand er uhyrlig, vi jeg anbefale at høre den belgiske psykolog Mattias Desmet, der er professor ved universitetet i Ghent.

Han er ekspert i massepsykoser og det er blandt andet ham der har inspireret mig, for jeg kan heller ikke tænke selv.

Han mener at der ligger en dyb eksistentiel krise til grund for at denne psykose kan fortsætte så længe. Lyt til ham i dette fine interview: https://www.youtube.com/watch?v=uLDpZ8daIVM

At man nu anbefaler og åbenbart påbegynder vaccination af børn ned til 5 år, finder jeg dybt rystende.

Jeg håber at flere forældre vil sige fra nu. Det er et medicinsk eksperiment på en gruppe mennesker der ikke har glæde af den, og man kender ikke de langsigtede konsekvenser af den nye vaccineteknologi.

Det overskrider alle Sundhedsstyrelsens kriterier for hvornår man bør vaccinere. At sundhedsmyndighederne hævder at vaccinerne er sikre er en lodret løgn, for de er kun testet på en meget lille gruppe, og kun i meget kort tid. Så det ved de intet om.

Se Christine Stabell Benn argumentere for at det naturligvis ikke skal finde sted: https://www.dr.dk/…/deadline_-skal-vores-boern…

Hun er et lys i mørket og jeg vil gerne tilbyde at slå hendes græsplæne 10 gange næste sommer, helt gratis, i min fritid.

Mit barnebarn er stadig for ung og falder uden for målgruppen, men om ca. 9 måneder bliver hun 5 år. Hvis der sker noget med hende, som konsekvens af dette vanvittige og uansvarlige eksperiment, ja så ved jeg ikke hvad jeg gør. Hun er den vigtigste grund til at jeg skriver alt dette og når hun bliver gammel nok til af læse og forstå, skal hun vide at jeg gjorde noget for at stoppe det. Det er ikke meget, men jeg kan ikke gøre mere.

Jeg kan mærke at jeg hellere må skifte til nogle lidt mere positive og opløftende emner, ellers skriver jeg mig ned i et sort hul.

En mere åbenlys latterliggørelse af kriminelle Mette er dukket op. Den gode gamle satire.Spiludvikleren Heimdal Games har udviklet et spil til mobiltelefoner. Det hedder Slette-Mette og det handler angiveligt om at score point, ved at undgå kritiske spørgsmål fra journalister, slette sms’er og andet. Jeg har ikke spillet det, men jeg hilser alle kritiske tiltag velkommen. https://mmm.dk/nu-kan-du-spille-slette-mette-paa-mobilen…

Lægen og forretningskvinden Vibeke Manniche, der helt fra starten har været kritiker af virushåndteringen, har indgået et samarbejde med kunstneren RikkeMy https://www.facebook.com/ArtDesignerRikkeMY

Rikke laver fremragende satiriske tegninger og malerier af MetteF og Vibeke vil nu hjælpe hende med at sælge dem. Jeg synes det er en meget fin idé og jeg håber de har succes med det.

Overlæge på Herlev sygehus Jacob Rosenberg var i tv for at forklare at regeringens påstand om at sygehusene er pressede på grund af Cv19, er endnu en lodret løgn. De aflyser operationer på grund af mangel på anæstesisygeplejersker og andre personalegrupper. https://www.facebook.com/JacobRosenbergPolitiker/posts/310493907744818

Så man bruger månedligt en lille milliard på virkningsløse og meningsløse tests af raske mennesker, men man kan ikke give sygehuspersonalet ordentlige vilkår.

Giver det mening? Nej.

Det samme emne tages op af direktøren for CEPOS Martin Ågerup https://www.facebook.com/martin.agerup der her: https://www.youtube.com/watch?v=KBMfDTTIxLU argumenterer for det unacceptable i at Coronarestriktioner nu bruges til at regulere problemer der intet har at gøre med denne virus.

Det understøtter netop ovenstående fra Jacob Rosenberg, at regeringen lader som om det er denne “farlige” virus der er årsag til frihedsberøvende indgreb i folks liv, men sandheden er at problemerne er skabt af andre årsager.

Det kan let blive en glidebane hvor virusrestriktioner bliver en ny norm til at kontrollere folk.Og her kunne der passende lyde en fanfare. For det er jo netop det der er pointen. Langsomt tilvænner man folk til en ny digital og medicinsk kontrol og de accepterer hidtll usete indgreb i deres frihed.

Det er trist at der findes så kyniske mennesker i verden. Og det er trist at så mange, selv kloge veluddannede mennesker blindt vader lige ind i fælden. Men det der er mest trist, er at mange mennesker er fuldstændig ligeglade med at deres frihed bliver taget fra dem. De skal nemlig ikke bruge den til noget.

Her et lille uddrag fra bogen “Seeren fra Andalusien” af Lars Muhl. “Der er to måder at at være til stede på, bevidst eller ubevidst. Langt de fleste er til stede på et ubevidst plan. Stagnerede robotter, levende døde, der måske nok kan pleje en karriere eller forsørge en familie, men som i bund og grund er at sammenligne med zombier uden valgmuligheder. At være bevidst til stede betyder, at man åbner øjnene og ser. Fra det øjeblik, du begynder at rette din opmærksomhed det rette sted hen, vil energierne være med dig.”

Uddrag slut.

Og et andet favoritemne jeg vender tilbage til, igen og igen, den gamle bog og film, “Den forsvundne fuldmægtig” af Hans Scherfig, med hovedpersonen Teodor Amsted der forsøger sig med et frit liv, men frivilligt vælger livsvarigt fængsel – fordi han ikke aner hvad han skal bruge friheden til.

Det er dybt tragisk.

Denne historie fik nok en lidt mere negativ vibe end jeg havde tænkt mig på denne smukke søndag. Men jeg er stadig optimist, for jeg tror at flere og flere vågner op, efterhånden som de opdager at de bliver holdt for nar, og at de langsomt bliver lokket med godbidder, men hver gang de er lige ved at nå frem til det frie liv de tror de får tilbage, er der nogen der flytter målstregen.

Problemet er at reaktionen måske kommer for sent, og at buret er lukket og låst, når og hvis de opdager det.

Crede et Vicisti – Tro og Vind