Blogcv19

Ingen tvang, men …

Der er ingen vaccinetvang – men vi fyrer dig hvis du ikke tager den.

Det er ikke noget jeg selv har oplevet, men det er hvad mange bliver udsat for i disse dage. Jeg tror ikke min lille arbejdsplads vil stille disse krav, men hvis de gør, vil jeg sige farvel og tak. Så må jeg finde en anden måde at klare mig.

Men jeg er stolt af mig selv. Og det er ok at være stolt når man er tro mod sig selv. Hvorfor er jeg det?Siden marts 2020 har jeg været udsat for en massiv skræmmekampagne på grund af en ufarlig virus der overleves af ca. 99.8%.

Af en eller anden grund er den blevet blæst ud af proportioner, muligvis medieskabt, fulgt af opportunistiske levebrødspolitikere der øjnede mere kontrol, magt og bedre meningsmålinger, og en korrupt og kriminel medicinalindustri, der betaler sig til indflydelse, for de mange milliarder de tjener, og der i flere tilfælde har forsøgt at bestikke sig til godkendelse af virkningsløs medicin. Hvilket nogle virksomheder har modtaget bøder for. Store bøde vil nogle måske sige, men småpenge i forhold til hvad de kan tjene på at sælge medicinen.

Denne uhellige treenighed har i jagten på penge og magt, benytter sig af alle de kendte tricks og kneb. Løgne, frygt, censur, gaslighting, trusler, indirekte tvang, psykisk pres, frihedsberøvelse, lokkemidler, ja find selv på flere.

Nu har de så fundet endnu en metode – at ramme folk på deres økonomi. Det vil sige at mange nu vil blive truet på de mest basale behov, så som at betale husleje, mad og muligheden for at give deres børn et trygt hjem.

Det er ikke alle der har råd til at gå på dagpenge og hvem ved hvornår mulighederne for at få dagpenge også bliver betinget af at være vaccineret.

Men der er ingen tvang vel? – nej nej.

Og det hele sker uden det mindste sundhedsfaglige grundlag og, som sagt, baseret på usandheder og manipulation. Så jeg er stolt, fordi jeg kan sige at jeg på intet tidspunkt har ladet mig påvirke det mindste af denne massive løgn. Jeg så meget hurtigt at der var noget galt. Jeg gennemskuede dem og indså at det var et politisk spil. Det har aldrig handlet om en virus, sundhed eller frygten for at overbelaste hospitaler, men om at udnytte frygten til mere magt og penge og ikke mindst – KONTROL.

Det siger jeg ikke for at blære mig, men jeg synes det er ok at være stolt af sig selv, og jeg synes flere skal være det.

Hvis nogen der læser dette, sidder med følelsen af at være ved at give op, eller har givet op, skal du vide at jeg forstår dig. Og jeg ikke ser ned på dig, hvis du vælger at tage en eksperimentel vaccine du ikke har lyst til at få sprøjtet ind i din krop, ikke har behov for og som efterhånden tydeligvis har nogle uheldige bivirkninger, som naturligvis også bliver talt ned og forsøgt skjult.

En vaccine der hverken beskytter mod smitte, sygdom eller viderebringelse af virus og som ikke holder særligt længe.

Den verdensberømte canadiske psykolog Jordan Peterson, sagde forleden i et interview, at han kun tog vaccinen fordi han troede han så kunne være i fred for staten. Men han opdagede, som mange danskere også indser nu, at det ikke virker sådan. De vaccineredes “rettigheder” er ligeså indskrænkede som alle andres. Mange har troet et det var nøglen til “frihed”, men det er ikke tilfældet.

Men du skal vide at jeg respekterer din beslutning. Jeg vil stadig gerne være venner med dig, jeg vil stadig gerne kramme dig og give dig hånden, drikke kaffe eller et glas vin med dig. Desværre kan det ikke blive på en cafe, for jeg må ikke komme sådanne steder, og det må du snart heller ikke igen, men så kan vi jo mødes privat og det er også hyggeligt.

Jeg synes vi skal holde sammen og kæmpe for en mere nuanceret debat og at få proportionalitet i debatten.

Og til jer der nyder at udskamme os der har truffet et andet valg, kan jeg sige at jeg ikke er vred på jer. Jeg har medfølelse og medlidenhed. Jeg forstår at det er dejligt at være på det store stærke hold. Det giver en følelse af tryghed og sikkerhed. Det som I er med til at fjerne fra andre, baseret på den løgn I desværre har valgt at tro på.

Og det er så nemt at gentage den løgn andre har fortalt og ikke bruge tid på at undersøge tingene selv.

Men det tager kun en brøkdel af et sekund at vågne op, og I skal være hjertelig velkomne når det sker.

Jeg har under hele forløbet holdt mig fra konspirationsteorier.

Men det er nærliggende at tro at der er en agenda bag dette proportionsforvrængende overgreb på folks menneskerettigheder.

Det er svært at tro at politikere kan være så inkompetente. Personligt er jeg villig til at tro at politikere er MEGET inkometente, og vil gå med til mange irrationelle tiltag, så længe de kan se at det stiller dem godt i meningsmålingerne. Genvalg er jo deres højeste prioritet.

Eller måske er det opportunistiske politikere der gradvist ser muligheder i at fratage folk deres frihed. Vi må jo forstå at det er for vores egen sikkerhed. Har man ikke hørt den før i verdenshistorien?

Myndighedernes løgne afsløres på stribe, men desværre sidder en stor del af befolkningen foran deres 50 tommer skærm og lader sig manipulere af DR, der ikke laver andet end at viderebringe løgnen. Der er ingen kritisk journalistik – der er ikke plads til en nuanceret debat.

Jeg har ladet mig fortælle at de amerikanske Navy Seals, en af verdens hårdeste militære uddannelser, har noget de kalder “40% reglen”. Det betyder at når en soldat er kørt helt ned, ikke kan mere, er ved at kaste op og ved at give op og ringe til sin mor, så har personen faktisk kun brugt ca. 40% af sine resourcer.

Den østrigske psykiater Victor Frankl, der skrev bogen “Man’s search for meaning”, lige efter sin løsladelse fra kz lejren Auswitch, sagde det samme. (Læs bogen, den er fremragende.)

Du kan klare meget meget mere end du selv tror, og du er sandsynligvis meget langt fra at have brugt dine ressourcer og dit potentiale.

Tiden løber – jeg skal ud og plante hække.

Crede et Vicisti – Tro og Vind