Blog

Jeg holder af nørder

Dette er en af de dage, hvor jeg nok ikke bør skrive 🙂

Jeg er ikke synderligt begejstret for den høje temperatur og luftfugtighed.

Er introverte mennesker mindre interesserede i sommerperioden end ekstroverte? 😀

Det er min påstand. Findes der mon undersøgelser, der kan bekræfte denne påstand?

Men om det er dokumenteret, spiller ingen rolle i vore dage. Hvis jeg påstår det, så er det sådan 🙂

I går var jeg forbi biblioteket. Mit nye pas var ankommet, og jeg kunne hente det i borgerservice, der ligger i samme bygning. Godt man har sin telefon, for det foregår med koder, MitID, QR kode og hele molevitten. Renset for enhver menneskelig kontakt.

Da jeg nu var på biblioteket, spadserede jeg lidt rundt og kiggede. Jeg har tilbragt meget tid  i den bygning, har lånt mange bøger og det ligner sig selv i det store hele.

Jeg husker stadig glæden, og det lille gib, det gav, når jeg tilfældigt fandt en spændende bog, der skulle lånes med hjem. Men alle bøderne for for sent afleveret materiale, har jeg glemt.

Jeg er fascineret af bøger med meget snævre emner. Jeg så tilfældigt en bog om DSB godsvogne fra 1945-1965. Det er virkelig et nicheområde og det glæder mig at de findes, for det viser at der er nørder derude, mennesker der sætter sig ind i ting.

Jeg forestiller mig at det er mennesker der gerne vil leve deres liv i fred og ro, og bare fordybe sig i deres interesse. De har min sympati.

Senere på dagen satte jeg mig over i en park, beliggende ganske tæt på min bolig, og øvede mig i Loomis teknikker. Men det blev hurtigt alt for varmt, så jeg forlod pladsen 😀

Crede et Vicisti – Tro og Vind