BlogMission Burhøne

Bekymring, løgn og store næser

Kan man blive bekymret over ikke at føle sig bekymret?

Det har jeg tænkt over – igen.

Jeg tjener ingen penge i denne periode, og jeg føler at jeg bør være mere bekymret.

Men når jeg tænker på det, sker der ikke noget. Jeg føler mig rolig indeni – og tænker at det nok skal gå. Hvordan føles bekymring? Det er nok forskelligt fra menneske til menneske.

For mig er det vist en uro i kroppen, og en følelse af svækkelse, der primært sidder i midten af kroppen og stråler ud i armene. Men der sidder vist også noget i benene.

Nu kom jeg til at tænke på at jeg har skrevet om det emne for ca. en måned siden i forbindelse med at jeg hørte bogen “Cosmic Habit Force” af Mitch Horovitz og Napoleon Hill.

At give slip på frygt er bekymrende fordi frygt er følelsen af at være på vagt, opmærksom, at være parat, så at mangle frygt, skaber følelsen af sårbarhed, at være ubeskyttet, man har sænket paraderne. Derfor er det bekymrende.

Men min frygt er ikke forsvundet fordi jeg er blevet sjusket, og jeg lader ikke stå til.

Mitch Horovitz nævner 3 punkter der for ham, med tiden, til dels, kom til at erstatte frygt.

Han indså at hans velbefindende på 3 vigtige områder, kreativt, interpersonelt og økonomisk, hviler på 3 faktorer.

1. Behovet for at have og nå målsætninger. Produktivitet og kreativitet er essentielle faktorer for et godt liv.

2. Bevidsthed om økonomiske behov, udgifter, forpligtelser og muligheder.

3. Overholdelse af aftaler som en etisk norm og selvfølgelighed.

Med disse guidelines og livsprincipper, bliver frygt overflødig.

Jeg er meget optaget af at tegne næser i denne tid og jeg ved mere om næser end nogensinde før, og måske derfor så jeg en fin video der forklarede historien om Pinocchio, den lille træfigur i tegnefilmen, eller hvor den end stammer fra?

Pinocchio er en sammensmeltning af to ord Pin, der betyder pinealkirtlen og ochio – betyder “øje” på italiensk. Altså det tredje øje.

Pinocchio er en puppet, en dukke der er styret af en dukkefører med tynde, næsten usynlige snore.

Dukken går så grueligt meget igennem, men udvikler sig til sidst til en ægte person.

For at nå det niveau, skal man holde op med at lyve, ellers vokser næsen 😀 Man skal ikke omgive sig med uægte personer. Man skal holde op med at gå i cirkus og shows, med andre ord, undgå overfladisk ligegyldig underholdning. Man skal holde sig fra beruselse, stoffer, alkohol – man skal holde sig af stimulanser, forblive ædru.

Så kan man, med tiden, blive fri for snorene, så bliver man ægte og autentisk og kan nå højere bevidsthedsniveauer.

Jeg synes det er en fantastisk historie, lignelse eller metafor. Og jeg synes det er et pudsigt sammentræf at jeg for ganske få dage siden fik en syngeskål, der ifølge et menneske jeg ikke kender, men stoler på, er stemt i en frekvens der matcher det 3. øje chakraet – pinealkirtlen. Det kan ikke være et tilfælde. 😀

Og historien om dukken, der er styret med usynlige tråde, er meget relevant i denne tid, der er stærkt præget af løgnagtighed, især fra politikere, med en dagsorden de ikke vil delagtiggøre andre i, og som jeg blandt andet derfor, opfatter som “puppets”.

De vil gerne bestemme, men lyver om deres virkelige motiver, fordi de er styret af andre interesser. De er selv dukker, der føres af andre.

Crede et Vicisti – Tro og Vind