BlogKunst

Lavendler og høns

Dagens maleri er et forsøg på at male Lavendler (Lavendula augustifolia). Jeg holder meget af den plante, både farven og duften. Så jeg besluttede at holde en pause fra Valmuerne.

I billedet har jeg afprøvet mange forskellige fremgangsmåder og det kan man se hvis man zoomer ind på detaljerne. Først skulle jeg finde nogle egnede farver, og jeg kom frem til Ultramarine blå og Carmine rød, tilføjet Titanium hvid. Jeg brugte tid på at studere billeder af blomsterne. Jeg malede fra lys til mørk og omvendt og har prøvet flere forskellige pensler. Jeg har endnu ikke knækket koden, men jeg gider ikke arbejde mere på dette billede. Det stopper der, og jeg kan godt finde lyspunkter i det og jeg er blevet mere erfaren og er klar til et nyt billede 🙂

Crede et Vicisti – Tro og Vind