Blog

Nyt job igen

Det er ikke for at finde på gode emner til historier jeg kan skrive, at jeg igen skifter job. Men det gør jeg altså.

Det gik op for mig at turen til og fra, syd for Herfølge, helt ned i Stevns kommune, brugte mere tid end jeg havde lyst til.

Og mens jeg overvejede en exit strategi, opstod en mulighed for et job i den by jeg bor. Det lød, på flere måder, attraktivt og jeg sagde ja tak. Nu kommer det til at tage 4 minutter at komme på arbejde, hvor det før tog 50 minutter.

Jeg starter først om et par uger, så jeg arbejder stadig i det sydlige, men denne uge er den sidste. Så tager jeg en lille pause hvor jeg skal forsøge at tænke og være kreativ, og så starter jeg det nye sted.

Det huer mig ikke at skifte job så hurtigt – det ligger ikke til min stabile, kedelige, forudsigelige, uspontane, velovervejede, loyale natur 😃 Men sådan bliver det altså.

Ejeren af det firma jeg arbejder for nu, tog det pænt og har forståelse for min beslutning.

Det glæder mig, for jeg kan bedst lide en fredelig afslutning, i god ro og orden.

Crede et Vicisti – Tro og Vind