BlogMission Burhøne

Robert F. Kennedy Jr. og Lillebror

Det er lørdag og det er en af de dage hvor jeg ikke føler den helt store trang til at skrive – MEN jeg må lige aflevere denne historie. Det bliver kort for jeg trænger til mere kaffe.

Jeg følger jo, med ret stor interesse, den amerikanske præsidentkandidat, Robert F. Kennedy Jr.

Det er svært at følge med og forstå hvad der foregår i et andet land, jeg kender hverken kulturen, deres politiske eller juridiske system, eller ret meget andet, men jeg kan fornemme at han er enormt upopulær i det etablerede politiske system, både fra republikanerne OG demokraterne, som han opstiller for. 

Og han kritiserer USA’s Corona håndtering, og har bla. skrevet en kritisk bog om Anthony Fauci, der vistnok er deres pendant til Søren Marionet-lillebror-hvad-skal-vi-lege-spø’r-vi-hinanden-far-mor-og-børn-eller-hvem-kommer-først-til-at-vaccinere-en-hel-masse-børn” Brostrøm.

Kennedy går tilsyneladende mod strømmen, og derfor har hele det etablerede system rottet sig sammen mod ham i en massiv smædekampagne.

Jeg tænker straks: “Han må gøre noget rigtigt”.

Han hævder blandt andet at USA’s mange agencies, – jeg antager at de er tilsvarende Danmarks Sundhedsstyrelse, medicinalstyrelse, fødevarestyrelse og tilsvarende institutioner, er korrupte og overtaget af private kommercielle interesser.

I Danmark er det jo heldigvis ikke sådan – der nøjes regeringen blot med at politisere Sundhedsstyrelsen og tvinge dem til at se bort fra sundhedsfaglighed, og i stedet føre deres politik for opportunistisk at styrke deres popularitet. Og har på den måde skabt et alvorligt tillidsbrud, så mange mennesker naturligvis ikke længere tror på det, der bliver anbefalet.

Og godt det samme, for vi trænger alle til at træne selvstændig tænkning og mærke efter hvad der er godt for os, og øve os i at hente information fra forskellige kilder, men stadig være kritiske og undersøgende.

Da Kennedy forstår at han ikke får hjælp fra mainstream medierne, tværtimod, forsøger han sig med et tilsyneladende smart træk, som han lancerede i går.

Han har oprettet noget han kalder “Defenders of Democracy” og appellerer til det store alternative netværk, undergrunden, kunne man måske kalde det, samt privatpersoner.

Jeg har tilmeldt mig for at se hvad det er, og man får et link med et unikt reference nummer, man kan bruge i sine posts og andet. Folk der bruger linket til eksempelvis donationer, bliver registreret og man optjener en bonus. Det er svært at gennemskue om det er en god ide, men det etablerede system har spillet fallit og tjener ikke længere den almindelige borger, så det er nødvendigt at benytte alternative veje. Det gælder også i Danmark.

https://www.kennedy24.com/?recruiter_id=610657

Slut fra Kikkassen. Jeg trænger til kaffe.

Crede et Vicisti – Tro og Vind