BlogMission Burhøne

Tak fordi du tog en for holdet

Nu da vi danskere skal til at leve under Islams Sharia lov, håber jeg sandelig ikke at jeg fornærmer nogen ved at skrive denne historie. Jeg vil jo nødig ende som Theo Van Gogh, Salman Rushdie, Charlie Hebdo, eller de mange andre triste skæbner.

Jeg tror egentlig ikke Løkke, Hummelgaard og de andre rygradsløse skvat, er så kede af at lave disse love, for det passer dem helt fint at indføre yderligere begrænsninger af folks ytringsfrihed, i en gradvis tilvænningsproces. Og selvrespekt er de jo tydeligvis ikke i besiddelse af.

Lægen Christine Stabell Benn skriver en hel del på X og Linkedin om den tragiske sag, hvor et aftalt møde mellem Statens Serum Institut og de mange CV19 vaccineskadede personer, er blevet aflyst af SST. Jeg forstår at deres undskyldning er at de mener at der kan være en anden skjult dagsorden end blot at afklare sygdomsårsager og behandlings- og erstatningsmuligheder.

Ikke imponerende, når man tænker på den ihærdighed man lokkede, pressede og manipulerede befolkningen til at deltage i dette eksperiment, og når det så går galt for en del af de stakler der hoppede med på den, ja så lader man dem bare i stikken.

Det er på alle måder forkasteligt, uanstændigt og afskyvækkende.

Men det er ikke overraskende, og det vil ikke komme bag på mig, hvis der ligger et politisk pres bag beslutningen om at aflyse.

I går skrev jeg en historie. hvori jeg delte et link til en ny video jeg har lavet. Og det medfører åbenbart at indlægget stort set bliver usynligt. Så jeg prøver at kopiere det ind herunder, og lader være med at linke i teksten, men placerer den i stedet for i første kommentar. Blot for at se hvad der sker.

Så herunder gentages gårsdagens historie:

I går gik jeg en tur for at ordne et par ærinder, og samtidig hørte jeg Eckhart Tolles bog “A New Earth”. Jeg hæftede mig ved en passage hvor han taler om hverdagen, og nuet, og hvordan man ofte leder efter de spektakulære og usædvanlige oplevelser, og overser måske at dagligdagens små hændelser er lige så vigtige og at den eufori man søger, ikke nødvendigvis findes i det tilsyneladende betydnings- og meningsfulde, men i ligeså høj grad kan opleves i det helt almindelige og hverdagsagtige. Man behøver ikke at vente på noget fantastisk. Nuet bør have første prioritet. Det gav god mening og var i harmoni med nogle tanker jeg selv gør mig. Men jeg tænkte alligevel på min søgen efter mirakler, og om jeg selv må indrømme at være faldet i denne fælde. Det er jeg ikke bange for at indrømme, at jeg nok er – måske lidt 🙂 Men det kommer selvfølgelig også an på hvad et mirakel er.

Et andet sted beskriver han, hvordan han i sine unge dage pludselig fik den indskydelse at flytte fra London, hvor han havde boet i en længere periode, til USA’s vestkyst og levede af penge, han havde opsparet. Lige der følte jeg et slægtskab med Tolle 🙂 Kort før han løb tør for penge, vandt han en mindre lottogevinst på 1000 dollars og kunne leve en måneds tid mere. Han indleverede manuskriptet til Nuets kraft og begyndte at tjene penge på salget af den.

Han fortæller også om hvor vigtigt det er at turde give slip, leve mere uafhængigt, i perioder, i det mindste. Også her kunne jeg relatere. Det er ikke meningen man skal leve uansvarligt, eller bare skride fra sine forpligtelser og ansvar, men blot øve sig i at skabe distance, så man ikke klamrer sig til tryghed for enhver pris. Jeg kan bedst lide at gøre det gradvist i små trin. Jeg er ikke så modig.

Og i går afsluttede jeg den lille oliepastel video. Jeg uploadede den til min Youtube kanal, der har 27 abonnenter 😀 og lavede den obligatoriske 16:9 thumbnail der får det til at se mere professionelt ud i lister og på links.

Før i tiden blev jeg ofte ramt af en tomheds- tristhedsfølelse, når jeg havde afsluttet et projekt jeg har lagt tid, sjæl og energi i, men det er ikke så slemt denne gang.

Jeg håber det er fordi jeg er blevet bedre til at holde øje med disse tilstande, og ved at være bevidst om dem, opløses de og kommer ikke til at fylde så meget.

Det er jo bare tanker.

Crede et Vicisti – Tro og Vind