BlogMission Burhøne

Danmark er en bananrepublik

Jeg vil også dele denne artikel fra JPs’s chefredaktør Marchen Neel Gjertsen. Den er skrevet på en utraditionel måde. Men budskabet er klart. Det er en desillusioneret person der skriver. Er det virkelig ved at gå op for mainstream at vi lever i en bananrepublik? Jeg har i meget lang tid hævdet at Mette F har flyttet grænserne for hvad en politiker kan få sig selv til at sige, og gøre i praksis. Afstumpethed er fordelagtig i mange tilfælde, for den slags mennesker føler sig ikke begrænset på samme måde som de fleste andre heldigvis gør. Og da MF kom til magten, virkede det som om mainstream fik et punch i mellemgulvet, efterfulgt af et slag mod kæben, og de er først nu begyndt at komme til sig selv. MF’s plumphed, kombineret med deres systemautoritetstro, mangeårige grooming og økonomiske afhængighed af dem de faktisk burde holde øje med og være kritisk overfor, forhindrede dem i at tænke klart og reagere. Og jeg indrømmer at jeg stadig er i tvivl om det overhovedet sker. Men jeg tror at mange venter på at politik normaliseres så de igen kan stemme som de plejer. Men jeg tror de kommer til at vente forgæves. Et helt grundlæggende paradigmeskift er nødvendigt og jeg tror og håber det er i gang.

Crede et Vicisti – Tro og Vind

https://jyllands-posten.dk/debat/kommentar/ECE14853825/rettelse-jeg-maa-beklage-at-have-misforstaaet-alt/