BlogMission Burhøne

Et mirakel

En ganske kort historie om et mirakel.

I går tillod jeg mig at lave en humoristisk sammenligning af jobsøgning og dating. Min pointe var at skriveri og billeder ikke er tilstrækkeligt, og det gælder derfor om at aftale et møde ude i det virkelige liv, hvis det er muligt. Først der opdager man om kemien er den rette.

Da jeg havde postet det på forskellige sociale medier og min blog: https://erduder.dk/dating-og-jobsogning/ 

drak jeg, selvtilfreds, en kop kaffe og besluttede at skrive en jobansøgning.

I det samme tikkede en email ind med resultater fra et par søgeagenter jeg har oprettet på en jobportal.

Blandt disse var et interessant job, og jeg besluttede at skrive en ansøgning.

Jeg var selvfølgelig opmærksom på de overvejelser jeg havde gjort mig om at gøre jobansøgninger til en kunstart, og bevæge mig væk fra skabeloner og floskler og være mere fri og intuitiv i min formulering.

Det er ikke muligt at undgå skabelonen, for man skriver jo i et virtuelt papirformat og der er en struktur der med fordel kan følges. Selv de vildeste kunstnere skal jo også ramme lærredet. Ansøgningen var ikke helt crazy, men jeg tog mig et par friheder.

Jeg skrev og sendte og havde derefter et ærinde i Ringsted der ikke relaterede til jobsøgning. Jeg var fremme på stedet og løftede armen for at banke på døren og i det samme ringde min telefon. Jeg besluttede at tage den. Det var virksomheden jeg lige havde søgt job hos, og de ville gerne se mig til en samtale, for, som han sagde, det er meget nemmere at se hinanden an når man mødes. Så kan man se om der er god kemi.

Det var næsten som om han havde læst min historie, men jeg tror bare det var simpel logik.

Og vi lavede en aftale.

Crede et Vicisti – Tro og Vind