BlogMission Burhøne

Hvad er det?

Jeg tillader mig at låne Piet Van Deurs berømte udtryk: “Hvad er det?”

Er der nogen, der har forstand på klassisk musik? Hvor stammer det vedhæftede musik fra?

Hvem er komponisten? og hvilket stykke er det en del af?

Det har muligvis stået et sted, men jeg glemte at kigge.

I går tilbragte jeg det meste af dagen på kunstmuseet Louisiana med mit barnebarn og hendes mor. Det var mange nye udstillinger og jeg fatter intet, men går bare rundt og oplever og har ikke behov for at forstå, men hvis der er noget der trækker i mig, kigger jeg nærmere på det.

Der var mange tv-skærme og projektorer og jeg tror det primært var den islandske kunstner Ragnar Kjartansons værker.

Og vi kom forbi det vedhæftede stykke musik, og sad stille og lyttede i ret lang tid for en næsten 6 årig, for det var meget smukt, eller også var det hendes fascination af de flotte parykker? Jeg gætter bare.

Crede et Vicisti – Tro og Vind