Blog

Jeg har fået nyt job

Jeg har fået nyt job. Planeter og stjerner stod åbenbart på en ganske særlig måde i februar, og der opstod pludselig en mulighed for et andet job. Det gik meget hurtigt. Jeg startede i fredags, d. 1. 4. 2022Jeg vil gerne sige tak for 9 lærerige måneder hos Egedal Garden Care i Slangerup, og hvis man mangler et firma til pasning af grønne områder og andre relaterede opgaver, kan jeg varmt anbefale at kontakte dem. Arbejdet bliver udført godt og samvittighedsfuldt og med fokus på høj kvalitet. Det nye firma jeg skal arbejde for, hedder dethavemanden.dk og er i samme kategori, men jeg skifter fordi jeg tror jeg får mulighed for at arbejde mere selvstændigt og fordi ejeren er meget engageret i at hjælpe unge mennesker, der ikke har haft en let start på livet, ind på arbejdsmarkedet. Kun tiden vil vise om det var et godt valg, men jeg giver det chancen og jeg er positiv.Og jeg er glad for at man i ansættelsen lagde vægt på at jeg tidligere har taget kurser i NLP (Neurolingvistisk Psykologi) og generelt har interesse for det emne. Jeg skal slet ikke være psykoterapeut, men det er – altid – fordelagtigt, at man har forståelse for at mennesker oplever verden forskelligt og reagerer derefter. Og den forståelse, mener jeg, i al beskedenhed, jeg har.Inden jeg startede havde jeg en lille pause på en god uges tid, og det gav mulighed for at møde gamle venner og kolleger, jeg ikke havde set i længere tid. Samt at udføre en lille fotoopgave med nogle bindingsværkstømrer. Et tema jeg har arbejdet med i 2019, og som står mit hjerte nært.Det har været en god pause, med hyggelige samtaler, tid til eftertænksomhed, frokoster, måske lidt vemod, som det ofte sker når man kigger bagud og fremtiden er åben og usikker.Men det er godt at stoppe op og overveje om man er på rette vej, og hvad og hvem man bruger tid på og med.Crede et Vicisti – Tro og Vind