BlogMission Burhøne

Livet er hårdt, men …

Endnu et billede er færdigt. Jeg er ret glad for det, fordi det er et billede der på et tidspunkt så ud til at være helt mislykket. Jeg var ved at opgive og smide det i skraldespanden. Men et eller andet holdt mig tilbage, måske fordi jeg var i tvivl om det skulle i containeren med restaffald eller pap og papir?. Men jeg fortsatte og blev ved og pludselig var der et eller andet der virkede, og jeg mærkede et håb og en spirende optimisme, jeg fik troen på der kunne komme noget godt ud af det.

Jeg har lige genset klippet fra Rocky Balboa, i interviewet med Jordan Peterson og Piers Morgan, og her siger Rocky til sin forkælede søn efter at have forklaret ham at livet altså ikke er nogen dans på roser:

“It ain’t about how hard you get hit, it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward … “

Man kan møde større udfordringer end et kikset billede, men for mig er billedet en lille sejr.

Crede et Vicisti – Tro og Vind