BlogMission Burhøne

Mainstreammanipulation

Det er søndag og klokken er lige nu 6:14. Da jeg vågnede, vidste jeg ikke om jeg skulle skrive en historie, for der var tomt i hjernen. Den seneste tid er jeg igen også begyndt at skrive for og til mig selv, en personlig dagbog, med noter der ikke skal offentliggøres. Ikke fordi de er særligt interessante, men det er bare emner der kun er vigtige for mig.

Efter morgenmad og kaffe, to vigtige ingredienser i mit liv, og en hurtig tur ud på det store net, blev jeg inspireret til at skrive lidt om den britiske komiker, skuespiller, vlogger, youtuber og alt muligt andet, Russell Brand. Det lader til, at det nu er hans tur til at blive sværtet i medierne. Han er åbenbart kommet for tæt på sandheden, og forudsigeligt og fantasiløst, har visse mainstream medier nu “tilfældigvis” fundet 3-4 kvinder der vil stå frem og anklage ham for sexuelle overgreb af forskellig karakter.

Det er ikke svært at finde kvinder som Russell Brand har haft samkvem med, for han er attraktiv og har været “om sig”, men derfor behøver det ikke være sket mod deres vilje.

Jeg tror ikke et øjeblik på anklagerne, for det er samme fremgangsmåde mainstream ofte benytter, når nogen skal bringes i miskredit. Mainstream er jo blot hyrede talerør, for det etablerede system, der bliver tydeligt mere og mere nervøse, som flere vågner op og gennemskuer dem.

Russell Brand formaster sig til at forholde sig kritisk til de officielle historier, der tydeligvis ikke er sande. Det kan være virussen, “vaccinerne” og de mange andre bizarre påstande, man udsætter folk for.

For nylig hørte jeg at de såkaldte mainstream medier i meget lang tid har haft nedadgående seertal, og de alternative medier, som Russell Brand vel er en del af, er stigende og nu har overhalet mainstream i antal seer- og lytter timer. Det er da en dejlig nyhed.

Jeg vil tro at tallene er internationale og ikke afspejles i Danmark. Her sidder størstedelen af befolkningen stadig klistret foran DR og TV2 og alle de andres statsstøttede ekkokamre, der ukritisk kolporterer venstrefløjens endegyldige “sandheder”, og når de “rapporterer” fra USA, copy/paster de blot fra CNN.

Hvordan harmonerer foregående sætninger med min målsætning om ikke at tale nedsættende om mennesker der har en anden mening?

Jeg lader det stå – det er ikke så slemt.

Men så vidt jeg kan se på X – der efterhånden er blevet mit foretrukne medie, efter Elon købte det og genetablerede noget der ligner ytringsfrihed, får Russell Brand opbakning fra tilsvarende kanaler som Jordan Peterson, Tucker Carlson og flere i samme kategori.

Tucker Carlson blev fyret fra en tv-kanal da han blev for åbenmundet, og Jordan Peterson skal i “socialmedia genopdragelsestræning” ifølge psykologernes fagorganisation i Canada, ellers risikerer han at miste sin autorisation som psykolog.

Man tror næsten ikke sine egne ører og øjne, men det er angiveligt sandheden.

Det er givetvis ikke noget problem for Peterson, for han får næppe behov for at praktisere som psykolog mere, men det er alligevel utroligt at det finder sted.

Nu forlader jeg emnet og vil ganske kort advare om at mine historier, i den kommende tid, sandsynligvis kan komme til at handle meget om gaffeltrucks.

I morgen starter jeg nemlig på et 7 dages kursus, med det formål at blive certificeret gaffeltruckfører. Jeg glæder mig meget.

Crede et Vicisti – Tro og Vind