BlogMission Burhøne

Mandage

Jeg har i flere tilfælde skrevet om lørdage, fordi jeg har oplevet dem som problematiske.

Ikke dagen i sig selv, den skal ikke have skylden, for den ved jo ikke hvad dag den er. Nej problemet var mine forventninger til dagen. Jeg synes selv jeg har tacklet og løst udfordringen og jeg kan meget lettere håndtere den.

Men jeg er blevet opmærksom på en anden udfordringen. Mandage.

Jeg er vist ikke alene med oplevelsen af at mandage er problematiske, men den seneste tid er jeg blevet meget bevidst om at her ligger en ny spændende udfordring, og at jeg bliver nødt til at gøre noget. Jeg har forsøgt med stoiske principper, som at være forberedt og klar, og forvente at det bliver en dag med udfordringer af forskellig art.

Men jeg indser nu at det er nødvendigt at gå grundigere til værks, gå dybere ind i analysen af mandagen, eller min håndtering af dem.

Et andet problem som jeg også vil adressere i nærmeste fremtid, er min tendens til at sætte alle mulige projekter i søen, måske endda give dem et navn, men derefter glemme dem og derfor ikke følge op på dem. Det er sjusk og meningsløst.

Jeg erindrer eksempelvis et projekt jeg startede i 2020 da visse mennesker ikke var velkomne på museer og mange andre steder, at jeg besluttede at søge kunsten i naturen.

Jeg vil forsøge at finde de påbegyndte projekter, og enten arbejde videre med dem, afslutte dem eller måske fusionere dem.

Crede et Vicisti – Tro og Vind