BlogMission Burhøne

Min lille drømmeverden

Jeg har i længere tid arbejdet på en lille tegning til mit barnebarn. Og i går oprandt dagen hvor den skulle afleveres.

Den blev lavet på opfordring fra hendes mor, og der var nogle særlige ønsker til den.

Der skulle helst være enhjørninger, regnbuer og hjerter, og gerne mange pastelfarver i lyserøde og beslægtede nuancer.

Famlende og usikkert bevægede jeg mig langsomt ind i tegningen uden at have en klar ide om hvad jeg ville. Jeg lavede ingen indledende skitser, og en hel del andre fejl undervejs, blandt andet ved alt for tidligt at optegne enhjørningerne med fineliner, og på den måde umuliggøre rettelser af dem. Mange gange har jeg erklæret tegningen for “færdig”, men efterfølgende fundet på mere jeg kunne tilføje, og fortsat.

Jeg blev inspireret af æskerne på nogle Ravensburger puslespil jeg tilfældigt opdagede da jeg søgte efter billeder er enhjørninger.

Nu hænger det på en væg i et lille hyggeligt børneværelse og det føles godt at tænke på.

Crede et Vicisti – Tro og Vind