BlogMission Burhøne

Nyt pas og Erasmus Montanus

I går var jeg på borgerservice i Roskilde. Jeg havde bestilt et nyt pas. Det forløb helt uden problemer. Ingen ventetid, tværtimod, kom jeg til før den aftalte tid. Og pigen bag skranken, med de mange tatoveringer, var flink og serviceminded.

Nu skal jeg bare vente 2-3 uger, så kan jeg hente passet i en aflåst boks, med en kode jeg får tilsendt.

Mens jeg blev ekspederet, så jeg en ældre, eller jeg kan godt sige, gammel dame, ved en anden kasse, blive instrueret i brugen af MitID.

Denne teknologiske vanskabning der udelukkende tjener til at øge kontrol og overvågning af befolkningen. Et analogt oprør er på sin plads, en tilbageerobring af privatlivet er nødvendig.

Et pas koster kr. 891,- og til det skal lægges behovet for pasfotos, til kr. 139,- for 4 stk. i Click Foto. Jeg havde allerede 3 billeder liggende, da jeg sidste år tog nyt kørekort til stor trailer.

Jeg ved ikke hvorfor jeg har bestilt passet, for jeg har ingen planer om at tage ud at rejse.

Men det var en pludselig indskydelse, en intuitiv fornemmelse, at jeg hellere må få det ordnet, da det gamle pas var udløbet.

Jeg er i tvivl om jeg nogensinde kommer til at rejse mere, hvis de totalitære regimer EU, i et joint venture med WHO, støttet af medicinalvirksomheder og andre med økonomiske interesser, drevet af nepotisme og andre former for korruption, indfører et elektronisk vaccine/sundhedspas.

Jeg tror ikke et øjeblik på at det har noget at gøre med sundhed. Det handler om kontrol og en flok afstumpede magtafhængige menneskers behov for at bestemme. De har brug for at gøre folk til medgørlige forbrugere, de kan malke efter forgodtbefindende.

Endnu er det ikke påkrævet at benytte pas hvis jeg skal til Sverige, og jeg har overvejet at flytte langt op til Nordsverige og bosætte mig der.

Men det må vente i 13 år, for jeg skal fortsat være farfar til en lille pige på snart 6 år, der først fylder 18 år i 2036. Hendes opvækst vil jeg ikke gå glip af, så indtil da, bliver jeg her.

Må jeg anbefale at oprette en konto på Twitter og finde Tucker Carlson. Han er en sand mester i ironiens kunst, og han spidder det etablerede system meget effektivt.

I gårsdagens historie fortalte jeg om mine kommentarer på Sundhedsstyrelsens fb opslag om influenzavaccination til børn. Og der var straks et par af de autoritetstro fodfolk på banen.

Det er underligt at opholde sig i dette miljø. Der er noget Ludvig Holberg Erasmus Montanus-agtigt over det. Deres selvvalgte uvidenhed der virker som en uigennemtrængelig mur. Jeg har svært ved at forstå at blind autoritetstro pludselig er blevet noget man skal være stolt af og at skeptikere skal rakkes ned. Jeg er vokset op med at autoriteter forholder man sig kritisk til, man undersøger sagen fra flere kilder og selvhøjtidelighed gør man nar af.

Men nu er mange stolte af at stille sig på myndighedernes side, og blindt følge selv de mest tåbelige og pseudovidenskabelige tiltag. Selv nu hvor korthuset tydeligvis ramler sammen om ørene på dem, i den ene løgn efter den anden.

Jeg kan med glæde fortælle at min bil igen starter perfekt.

Den har for nylig fået nyt batteri, kileremme, olie og oliefilter og forhjulslejer.

Men mod menneskelige fejl, kæmper selv Suzuki forgæves 😀

Crede et Vicisti – Tro og Vind