BlogMission Burhøne

Vacciner til børn og Anonyme Magtmisbrugere

Onsdag var mest en god lang dag, og trods en ret fjollet start, der heldigvis ikke påvirkede mit humør nævneværdigt, endte dagen med at jeg blev overordentlig vred.

Min plan var at jeg ville returnere nogle produkter, jeg havde fotograferet. Da jeg forsøgte at starte bilen, var batteriet helt dødt. Jeg havde også problemet i forgårs og troede jeg havde lokaliseret årsagen. Det viste sig at være forkert. Jeg har heldigvis et abonnement til autohjælp, og de kom hurtigt og startede bilen med en booster.

Så jeg afleverede kasserne i en GLS Shop og ordnede andre praktiske gøremål.

Derefter fik jeg tid til at tegne lidt, og det er jo hele formålet med at jeg ikke er på arbejdsmarkedet for tiden.

Efter en længere periode med fokus på perspektivtegning, besluttede jeg at genopfriske Loomis øvelserne, for at se om de sad fast og om jeg kunne mærke forbedringer. Jeg lavede meget hurtigt 30 ansigter og glædede mig over at jeg kunne huske Loomis principperne. Det er slet ikke perfekt, men jeg mærker fremgang. Det var opmuntrende. Og jeg lavede andre øvelser, eksempelvis næseanatomi og jeg forberedte mig på nye udfordringer.

Jeg var glad og følte at dagen havde været god, men da jeg var ved at gå til ro, opdagede jeg tilfældigvis, og uheldigvis, at Sundhedsstyrelsen i en fb promotion, anbefaler at små børn bliver vaccineret mod almindelig influenza til efteråret.

Jeg kan ikke forstå at det pludselig skal være nødvendigt. Er det medicinalindustrien og deres aktionærers ærinde, de løber? Er det fordi de har smadret børns naturlige immunsystem med det pseudovidenskabelige politiserede lockdown-vrøvl under Coronapsykosen, eller er det for at opretholde illusionen om at det da bestemt var korrekt at sprøjte små børn med eksperimentel genterapi, til lejligheden omdøbt vaccine, mod en virus ingen unge bliver påvirket af, så de ikke “slog bedstemor ihjel”. Selvom medicinen desværre ikke havde den tilsigtede effekt. Hvilket de kunne have undersøgt inden, men åbenbart ikke gjorde.

Når man først er begyndt at lyve, er den eneste vej ofte at fortsætte ud af samme tangent, da alternativet er at indrømme sine fejl og sige undskyld og træde tilbage.

Men sådan fungerer det ikke. Man dækker over løgnen og fortsætter. Det andet ville jo også kræve format. Med mindre man da når at slette bevismaterialet, eksempelvis afslørende sms korrespondance.

Så jeg så mig nødsaget til at stå op, starte min computer og skrive nogle kritiske kommentarer til Sundhedsstyrelsens opslag.

Det hjalp lidt, og jeg kunne efterhånden finde ro og lytte til lydbøger.

Jeg er i færd med at lytte til en bog om organisationen “Anonyme Alkoholikere”. For folk der kender mig, lyder det nok underligt, for jeg drikker meget sjældent alkohol, og når det sker, kun i meget små mængder.

Det er af nysgerrighed jeg læser, men også fordi jeg undrer mig over at visse mennesker er så påvirkelige og har så lidt kontrol over sig selv, men mest fordi jeg tænker at der måske er noget i AA’s principper jeg selv kan bruge. De har en meget spirituel og filosofisk tilgang til problemerne, og det handler meget om at indrømme og indse sine fejl og mangler, at forsøge at reparere den skade, man har forvoldt andre, beklage, angre og sige undskyld. Men også at indrømme at man ikke kan løse problemerne selv, men det er nødvendigt at overlade en del af arbejdet til højere magter, samt gøre brug af bøn og meditation.

Måske er tiden inde at man udvikler en metode der kan kaldes “Anonyme Magtmisbrugere”

Magtafhængige mennesker, som eksempelvis Mette F. har givetvis en ukontrollabel trang til magt, der er sammenlignelig med alkoholikere og andre stofmisbrugere.

AA har et 12 trins program og jeg har udvalgt 5 af dem, som jeg mener vil være passende til de fleste af de politikere der helt har mistet selvkontrollen og forbindelsen til den opgave de egentlig har, og de mennesker de bør arbejde for, og ikke om de gør i øjeblikket, arbejder i mod, og for egen vinding

2. trin
Vi kom til at tro, at en magt større end os selv kunne give os vor sunde fornuft tilbage.

4. trin
Vi lavede en dybtgående og frygtløs moralsk opgørelse over, hvad vi indeholdt.

8. trin
Vi lavede en liste over alle de mennesker, vi havde gjort fortræd, og blev villige til at gøre det godt igen over for dem alle.

9. trin
Vi gik direkte til disse mennesker og gjorde det godt igen, hvor det var muligt, undtagen hvor dette ville skade dem eller andre.

10. trin
Vi fortsatte vores personlige opgørelse, og når vi havde fejlet, indrømmede vi det straks.

Grunden til at min bil ikke ville starte, var at jeg ved en fejl havde drejet lyskontakten over på positionslys, hvilket medførte at lyset ikke slukkede når jeg afbrød tændingen.

Jeg overhørte flere advarselssignaler og fejlen er min, og kun min. Jeg indrømmer det uden forbehold.

Crede et Vicisti – Tro og Vind