BlogMission Burhøne

Vær en klippe

Jeg har lidt kvalme og jeg er overbevist om at årsagen er en karruseltur jeg blev inviteret med på af mit barnebarn i går eftermiddag 😀 Det var bedsteforældredag i børnehaven. Et årligt arrangement hvor de gamle kan komme på besøg, og hvor der bages kager man kan købe, og pengene går til et godt formål – i dette tilfælde var det Børnetelefonen, hvis jeg husker rigtigt. Og det glæder mig meget.

Jeg synes det er trist at børn skal vokse op i unødvendig angst og bekymring fordi magtgale mennesker ønsker at benytte frygt som kontrolværktøj.

Mennesker aldrig har haft bedre muligheder for holde sig kloge og oplyste, men mange vælger desværre at lytte til løgne fra manipulerende kræfter, og opfører sig derfor dummere end nogensinde. Derfor er det vigtigt at vi der stadig bruger vores sunde fornuft, træder i karakter og fortæller hvem vi er, hvad vi står for og hvad vi mener. Idiotien må ikke blive normal. Børn har brug for klipper.

Det er dag 3 på mit nye job og det går fint. Jeg bliver bombarderet med en masse informationer, og sådan må det nødvendigvis være. Der er en god stemning i firmaet fornemmer jeg og folk har det tilsyneladende godt med hinanden. Og det er det vigtigste for mig.

Crede et Vicisti – Tro og Vind – For børnenes skyld