BlogMission Burhøne

Passepartoutskærer og enhjørninger

Det er lørdag morgen. Kl. er 5.20. Jeg har indtaget et godt solidt morgenmåltid og drukket et par kopper kaffe. Nu kommer trangen til at fortælle min historie.

Jeg overvejer at købe en passepartoutskæremaskine.

Det er ikke nogen ny overvejelse, den har været der før, men jeg har fået en specialordre på et billede der kræver særlig opmærksomhed og ekstraordinær høj kvalitetssikring ved leveringen. Mit barnebarns mor spurgte om jeg ville lave et billede til min lille piges nye værelse, og det ville jeg selvfølgelig meget gerne. Og billedet er faktisk færdigt, men jeg bliver ved med at tilføje små detaljer.

I kravsspecifikationerne stod: Enhjørninger, regnbue, hjerter, blomster og pastelfarver i lyserøde, violette nuancer. Og sådan er det blevet, efter bedste evne. Jeg har brugt de bedste farvepigmenter fra Daniel Smith Watercolors, Golden Akryl guldfarve, det bedste papir fra Fabriano, og lagt kærlighed og opmærksomhed i hvert eneste penselstrøg.

Og til indramningen vil en korrekt tilpasset passepartout, sætte prikken over i’et. Mor køber selv rammen, for det skal passe til værelset, så det blander jeg mig ikke i.

Der har åbenbart været høringer nede i EU, hvis jeg har har opsnappet det korrekt?

Man har angiveligt direkte spurgt en producent af experimentel genterapi, i folkemunde kaldet en “vaccine”, om deres eksperimentelle medicin for den voldsomt opreklamerede tv-virus, var testet for om den forhindrede spredning af virus.

Svaret var NEJ. Det var ikke testet og den forhindrer ikke spredning.

Så var det smart at tvinge børn og unge til at lade sig sprøjte for at “beskytte bedstemor og bedstefar”?, og så de kunne få lov til at deltage i undervisning og leve deres liv normalt? 

NEJ, det var det ikke.

Var det hensigtsmæssigt at indføre det digitale “coronapas” så folk kunne dokumentere at de “beskyttede” andre og derfor “kunne få lov til” at færdes frit?

NEJ, det var det ikke.

Mon vi får en undskyldning for denne største skandale i verdenshistorien?

NEJ, det tror jeg ikke vi skal regne med, for det vil kræve format af de ansvarlige og det har disse afstumpede opportunistiske mennesker intet af. Absolut INTET.

I mandags havde jeg første dag på mit nye job. Jeg er glad for at det lykkedes at finde et job så hurtigt, efter min abrupte afslutning i anlægsgartner/havemandsbranchen. 

Det var ikke en overraskelse at jeg skulle stoppe, for det var planlagt til oktober/novemter, da firmaet lukker for sæsonen, men på grund af flere uforudsete faktorer, stoppede jeg i slutningen af august.

Jeg arbejder nu i et firma der sælger og leaser erhvervsbiler og udlejer biler, både personbiler, men også, og måske i højere grad, kassevogne i mange størrelser.

Min opgave er at sørge for biludlejningen så kunderne får deres biler udleveret med alt hvad det indebærer. Men ud over det, skal jeg lave alt muligt andet også. Det var netop alsidigheden i jobbet der fik mig til at søge det.

Jeg er glad for at firmaet har fokus på erhverv, for det giver mig god kontakt til kassevogne i alle størrelser. Jeg holder meget af kassevogne og jeg har selv haft et par stykker gennem årene.

Hvis jeg var en bil, ville jeg være en kassevogn. Den er hverken hurtig eller køn, men den er praktisk, funktionel og pålidelig.

Den første uge i et nyt job er altid lidt anstrengende. Man bliver bombarderet med informationer, så hovedet er lidt træt om eftermiddagen. Men i løbet af ugen er det gået bedre og bedre, så det skal nok blive godt.

Jeg er glad for at jeg skal arbejde med biler for det har min interesse. Firmaet har eget værksted med 3 mekanikere ansat, og jeg holder allerede meget af at gå igennem den store hal og se hvad de arbejder med.

Da jeg var blevet ansat, blev jeg pludselig bekymret for om firmaet kunne finde på at indføre coronatiltag senere på efteråret. Hvis Mette F finder det politisk opportunt for sin karriere igen at oppiske en angststemning for tv-virussen, støttet af økonomisk haltende og overraskende stupide og systemtro nyhedsmedier, selv dem der skal forestille at være kritiske, og man igen finder på at teste og gå med masker, som alle voksne godt ved ikke virker. Muligheden end ikke strejfede mine tanker da jeg var til jobsamtale, så jeg spurgte ikke. Men i så fald ser jeg mig nødsaget til at forlade jobbet med det samme. Det ville være ærgerligt, men jeg er helt afklaret med det. Det vil jeg ikke acceptere.

Men jeg håber inderligt at Mette F ikke er statsminister ret meget længere.

Jeg husker mig selv på at jeg først og fremmest er historiefortæller, kreativ, livskunstner,  billedmager. Men det betyder ikke at jeg tager let på jobbet – aldrig.

Jeg solgte et lille billede i går eftermiddag, og straks derefter vandrede jeg op til en farvehandler, som til min store glæde, har Royal Talens Cobra oliefarver i varesortimentet.

Jeg købte Primary Yellow, Primary Cyan, Pyrrole Red og Ultramarine. Det er ikke eksotiske farvenuancer, men de er vigtige i en god palet.

Jeg har ikke mere at fortælle i denne historie. God weekend.

Crede et Vicisti – Tro og Vind