BlogMission Burhøne

Bliv Ballonskipper og se det hele fra oven

Det er lørdag og jeg har et nyt hønsehus og en ny historie. Jeg kan mærke at jeg øver mig i at skrive til børnene, for de har brug for sund fornuft, eftertænksomhed og ro.

Start

Kommer man op i højden, og lidt på afstand, kan man bedre se hvordan alt hænger sammen og påvirker hinanden. Både tanker, ord og handlinger. Verden er meget kompliceret.

I dette hønsehus ligger en forretning der tilbyder kurser i at flyve helikopter og ballon.

Kun få høns er interesseret, for det føles rart og trygt at blive på jorden i en stor flok og hensynet til de høns der er bange for højder, fylder meget. Mange bliver på jorden for deres skyld, men har det godt med det.

Det er ikke nødvendigt at flyve i ballon for at få overblik. Det hjælper at tage trappen til 2. sal, eller gå op på en bakketop.

I virkeligheden behøver man slet ikke flytte sig fysisk. Det er nok at flytte tankerne.

Tilbring lidt mere tid alene. Lær at meditere. Sluk for alle nyheder på computer og tv.

Vælg omgangskredsen med omhu. Lad tanker og lyde passere uden at give dem for meget opmærksomhed.

Så er man godt på vej.

Og når man bliver god til det kan man være i en flok, men stadig være alene.

Bliver man så ikke ensom, vil nogen måske spørge? Nej, tværtimod, og det bliver sjovere at være til, fordi de negative, dem der vil skræmme for at kontrollere, mister magten fordi de er gennemskuet.

Den eneste ulempe ved at blive ballonskipper er at man ikke længere føler sig tryg i, eller ved, store flokke. Men det er virkeligheden en stor fordel.

Slut

Crede et Vicisti – Tro og Vind – for børnenes skyld