BlogMission Burhøne

Borgerjournalistik og næser

Det er søndag.

Jeg synes mine næser bliver lidt bedre, den ros skal jeg have.

Se lige dette klip. https://www.facebook.com/reel/910406553575487/

Og hvis du ikke gider, kan jeg fortælle at det er Elon Musk der siger følgende:

“I think it’s very important to elevate citizen journalism. It’s very important to hear the voice of the people. The actual voice of the people, not the filtered voice of people, and let the people choose the narrative, and let the people determine the truth and not five editors-in-chief of major publications. Do you want to know what is really going on, or do you want their opinion. It’s a handful of people. I think we want to know the voice of the people”.

Det er smukt.

Nå, jeg har ikke mere på hjerte. En ny dag, og nye næser, venter.

Crede et Vicisti – Tro og Vind