BlogMission Burhøne

Friheden længe leve – eller hva?

Kan du huske Coronapasset? Jeg har aldrig haft et, men det var vist noget med at man, med en app på sin telefon, skulle dokumentere at man var “testet” og “godkendt” for en virus der var ufarlig for 99,7% af befolkningen, men ikke desto mindre var sat i samme kategori som særligt farlige sygdomme og sammenlignet med Ebola og Pest. Eller også skulle man være sprøjtet med en eksperimenel medicin, der ikke havde den lovede effekt og derfor var ligegyldig, og som ingen kender den langsigtede effekt af. Og skulle man have fået skade af pågældende sprøjte, får man med stor sikkerhed ingen erstatning, for det må aldrig blive almindeligt accepteret at vaccineskader eksisterer. For de var jo ufarlige og gennemtestede – ikke? Det husker vi at Brostrøm, den rygradsløse politiserede marionetdukke der solgte den sundhedsfaglige tillid for at bevare sit vellønnede job, stod og sagde foran de alvorlige blå papplancher i primetime i det skattefinancierede Danmarks Radio – ikke? Og når det bliver sagt i TV, må det jo være sandt – ikke?

Nå men nu er næste fase så i fuld sving. Angiveligt et nyt fantastisk europæisk digitalt ID, men selvfølgelig solgt som noget der skal gøre vores liv nemmere – ikke?

Og når det bliver implementeret bliver det nemt for en håndfuld ikke valgte magtliderlige narcissister og psykopater at styre hele europas befolkning efter forgodtbefindende.

Og folk vil sikkert elske det, for der er ikke noget bedre end at modtage syndernes forladelse og blive tilgivet, selv for noget man ikke har gjort, og selv for en “synd” der er opfundet til lejligheden, og gøre sig fortjent til en lille “gårdtur” i fængslet. Frihed er overvurderet, besværligt og stressende og livet bliver meget nemmere hvis andre lever det for os. Vi skal bare adlyde, så bibber telefonen og vi mærker lettelsen og taknemmeligheden gennemstrømme os. Så er det tid til gårdtur, indtil den bibber igen og så er det alligevel rart at komme tilbage til cellen med det lille tv. Man bliver jo let overstimuleret.