BlogMission Burhøne

Jeg er smuk og intelligent

Jeg er meget smuk, ligner faktisk skuespilleren Roger Moore da han var ung. Jeg har en imponerende muskuløs krop, deltager regelmæssigt i Ironman konkurrencer og har en IQ der ligger blandt de højeste i verden.

Nå ja ok, indrømmet, det hele var løgn. Jeg fandt på det, jeg digtede, det var pure opspind.

For år tilbage arbejdede jeg for et firma der havde afdelinger i Roskilde og Greve. Den ene afdeling lå på en grund, lige op til Roskilde Festivalens område. Festivalen ville gerne have mere plads, så de musik- og festinteresserede, kunne få mere plads at boltre sig på. Ejeren ville ikke sælge, i hvert fald ikke til den tilbudte pris. Så Roskilde Kommune eksproprierede derfor hans grund. Det betyder, på almindelig dansk, at det offentlige overtager privat grund, også selvom det sker mod ejerens ønske. Men det offentlige tvang det igennem. Visse regler skal overholdes i den proces, blandt andet at afståelsen skal ske mod fuld erstatning og afståelsen skal ske af hensyn til almenvellet.

For år tilbage besluttede jeg mig for at undersøge lidt mere om konflikten nede i det israelsk/palæstinensiske område, der som alle vel er klar over, igen er i gang med en konflikt. Denne gang har den dog tilsyneladende taget en usædvanlig bestialsk drejning og har overskredet alle grænser.

Jeg er ikke historiker, men mine undersøgelser endte med at konkludere at den palæstinensiske stat, som angiveligt blev eksproprieret efter 2. verdenskrig, aldrig har eksisteret som en selvstændig stat, altså med en anerkendt regering, et politisk system, en forfatning, en valuta og hvad der ellers måtte kendetegne et land.

Det var en del af det tidligere Osmanniske rige, et stort område med en lang historie, som jeg ikke kender meget til. Jeg forstår det var et monarki, med en sultan og statsreligionen var sunniislam. Det var angiveligt krigerisk, ekspansionistisk og gjorde brug af slaver.

Riget gik i opløsning i 1922, efter en langvarig konflikt med briterne.

Hvis ikke jeg tager fejl, er ferieparadiset Tyrkiet den sidste rest af imperiet.

Ørkenområdet, kaldet Palæstina, var beboet af mange forskellige nationaliteter og kulturer.

Almenvellet er et interessant ord. Det betyder at staten kan tilsidesætte den private ejendomsret, hvis det er i et større fællesskabs, altså samfundets interesse.

Det er ret elastisk, og i hænderne på de forkerte, et uhyggeligt redskab.

Der er mange måder man i praksis kan fjerne den private ejendomsret, samtidig med at man opretholder en illusion om at den stadig eksisterer. Eksempelvis meget høj beskatning af ejendomme.

Nogle hævder, at visse meninger modarbejder almenvellets interesser.

Den frie tanke og ytring er endnu ikke beskattet, men det er nok kun et spørgsmål om tid. Den forsøges helt sikkert begrænset. Der er frit slag i bolledejen. Man kan bare opfinde en historie og dermed er selv de mest grænseoverskridende handlinger retfærdiggjort.

Ulempen ved den første løgnehistorie, at jeg angiveligt skulle ligne en ungdommelig udgave af Roger Moore og have en lækker krop, har den ulempe, at jeg blot ved at kigge i et spejl, kan se det er løgn.

Crede et Vicisti – Tro og Vind