BlogMission Burhøne

Kaffebrød, frygt og frihed

Dag #2 som “kunststuderende” gik godt 🙂 Der er et kæmpe undervisnignsmateriale på Youtube, og jeg lytter og kigger og tegner og tænker og analyserer, bander og svovler, og sidst på dagen er jeg træt i hovedet og øjnene. Jeg elsker de nørdede lektioner der bryder anatomien ned i detaljer. Jeg er spændt på hvor vejen fører hen – jeg kan ikke se ret langt frem.

Men jeg tog mig også tid til at møde en person der står mig nær. Vi spiste frokost i Ringsted på en restaurant og som indtægtsløs fattig studerende, tænkte jeg over udgiften til det velsmagende måltid, efterfulgt af kaffe og kaffebrød på et cafe i nærheden, men det påvirkede mig ikke. Jeg mærkede ikke frygten, men det er også meget nyt og det føles stadig som starten på en velfortjent ferie. Det var ikke meningen at jeg skulle spise kage, men da jeg så kaffebrødet, blev jeg overvældet af en nostalgisk følelse.

Der er ting jeg er ærgerlig over og ked af, men jeg må acceptere at jeg ikke kan kontrollere ret meget, så hellere bruge energien på det jeg kan gøre noget ved.

Det er stoisk filosofi.

Angiveligt har det israelske sundhedsministerium, i forgårs, frigivet informationer om det samlede antal CV19 dødsfald for mennesker i alderen 50 år og derunder, uden komorbiditeter. Altså raske mennesker uden andre underliggende sygdomme. De nægtede først at frigive informationerne, men en domstol afgjorde, at de skulle.

Det er for hele perioden fra starten af 2020 til de mest aktuelle data i 2023.

Antallet er 0 – NUL

Kilde er Dr. Eli David på Twitter.

Det er mærkeligt at tænke på, at det, der vel egentlig burde udløse glæde og jubelscener, bliver mødt af vrede og benægtelse af mennesker, der har hængt deres politiske beslutninger og identitet på, at CV19 er farlig.

Men der er lyspunkter derude. Ikke alene Elon Musk, men nu også Robert F. Kennedy Jr. der tilsyneladende er parat til at afsløre sandheder om hvor korrupte systemerne er.

Jeg tror ikke der går lang tid før medierne “tilfældigvis” finder et par kvinder han har forulempet for 30-40 år siden, og som nu, “tilfældigvis”, vælger at stå frem og fortælle deres historie. Men det er bare et gæt 😀

Crede et Vicisti – Tro og Vind