BlogMission Burhøne

Løgne og gode vibrationer

Endelig er jeg blevet ejer af en syngeskål. Efter at have udført en produktfotoopgave, besluttede jeg at beholde en af syngeskålene, der var blandt de fotograferede emner.

Jeg havde 6 forskellige at vælge mellem, i flere størrelser og designs.

Efter lange overvejelser og intens lytten, valgte jeg den afbillede skål. Jeg synes den er smuk, har en passende størrelse og en behagelig klang, der holder i lang tid.

Den sender gode lyd vibrationer ud i rummet.

Og det er der stort behov for i denne tid.

Men mange af de løgne vi har hørt, især de sidste 3 år, om virus, vacciner og meget andet vrøvl, bliver langsomt, men sikkert afsløret.

Ikke mindst, og helt aktuelt, de nye historier om mink og slettede sms’er, der ikke kunne genskabes, har taget en ny og interessant drejning. De har end ikke forsøgt at genskabe. Endnu en stor løgn.

En af mine venner skrev i morges til mig, at hun er så frygtelig træt i denne tid, og at hun mente det skyldes spekulationer og angst over alt muligt.

Jeg svarede, at hun ikke skal være bange. Det går den rigtige vej. Flere vågner op og forstår at de bliver manipuleret og kontrolleret med frygt baseret på løgne, opspind og fabrikerede kriser.

Crede et Vicisti – Tro og Vind