BlogMission Burhøne

Jeg har ingen medlidenhed med Hummelgaard

Det er da et pudsigt sammentræf, at få dage efter jeg skrev om min ubehagelige oplevelse på Silvans p-plads, bliver Danmarks “højagtede” justitsminister taget i at parkere ulovligt.

Læg mærke til citationstegnene om ordet højagtet, for at markere at det er ironisk. Jeg mener det ikke. Jeg har ingen respekt for disse mennesker.

Det blev angiveligt opdaget, fordi nogle journalister har overvåget og filmet Hummelgaard gennem en længere periode.

Og straks træder store dele af hans programmerede partisoldater i karakter, og forsvarer ham med ildhu, og de indspiste kolleger fra Christiansborg, eller hvor de ellers gemmer sig, udtrykker hjerteskærende og medfølende, hvor ubehageligt det må være at blive overvåget og filmet, og oven i købet afsløret. Vi fra pøblen skal forstå at nu er grænserne overskredet og det er sandelig ikke rart, for det handler jo også om at staklen ikke har så meget tid til at se sine børn og ønsker mere kvalitetstid med dem og derfor ikke skal bruge sin kostbare tid på at finde et sted at parkere.

Der er sikkert mange andre der også gerne vil have mulighed for at tilbringe mere tid med deres børn, men vi må indse at der gælder andre regler for herremændene. 

Hummelgård er et af disse foragtelige mennesker der uden problemer har gjort Danmark til en stat hvor borgerne er overvåget på alle områder og privatliv er en by i Rusland.

P-bødeudskrivning er en lukrativ forretning, Internetaktiviteter bliver ulovligt overvåget og logget, folks bankaktiviteter bliver overvåget og kontrolleret under påskud af at det handler om at komme hvidvask til livs, Skat bruger droner til at kontrollere ejendomme, fartkontrol på  vejene er endnu en måde at inddrive flere skatter og har i mange tilfælde intet at gøre med trafiksikkerhed.

Find selv på flere, der er nok at tage af.

Jeg har ret svært ved at mobilisere medlidenhed og medfølelse overfor Hummelgaard – mildt sagt.

Her er min historie om en tur i Silvan, der åbenbart har lavet en aftale med Q-Park, så deres kunder kan få p-bøde for at holde i 20 minutter uden at sætte en p-skive, mens de går ind og lægger penge i Silvan.

Og her et par andre relaterede historier om det der foregår i det bizarre land Danmark har udviklet sig til.

Crede et Vicisti – Tro og Vind