BlogMission Burhøne

Obligatoriske regler for påklædning

Nye regler for obligatorisk påklædning når Coronas Vidner får politisk indflydelse.

Jeg fortsætter min satiriske serie om, hvad der kan ske når den nyreligiøse sekt Coronas Vidner, får mere politisk magt.

Coronas Vidner er den gruppe mennesker der stadig mener at det var helt ok at bruge 120 mia i direkte omkostninger og ca. 1000 mia i relaterede omkostninger, for at bekæmpe en virus der overleves af gennemsnitligt ca. 99,7%. Og de ser helt bort fra de øvrige menneskelige konsekvenser. Eksempelvis forsinkede diagnoser på livstruende sygdomme, splittede familier, depressionerne, forsinkede og ødelagte uddannelser, økonomisk ruin, konkurser, børns skyldfølelse, ensomhed, selvmord, vaccineskader, censur, etc. etc.

Forleden dag skrev jeg denne satiriske artikel https://erduder.dk/nye-hastighedsgraenser/ –  den handlede hvad man ellers kunne gøre for at begrænse dødsfald ved at sænke hastighedsgrænserne betragteligt. 

Når man vælger at se bort fra proportionaliteten, åbner det en masse nye muligheder.

Spørgsmålet er selvfølgelig om det kun er Corona man ikke må dø af? Eller om det gælder alle dødsårsager? Det ved jeg ikke.

Men i Danmark omkommer ca. 70 personer årligt i drukneulykker. 

Så her er endnu et forslag til Vidnerne. Hvad med at gøre det obligatorisk at bære redningsvest når man bevæger sig uden for hjemmet, og når man tager bad hjemme? Det vil være besværligt, men jeg er sikker på at kreative tøjdesignere kan indbygge smart funktionalitet, med oppustelig krave. Der er mange steder hvor det er risikofyldt at bevæge sig. Jeg bor selv meget tæt på en lystbådehavn hvor man meget let kan falde i. Der er vandløb, åer, kanaler, kalkbrud, udgravninger ved vejarbejde, større vandpytter ved skybrud og selvfølgelig badekar, svømmebassiner i haven, fuglebade etc. etc. etc. Det er livsfarligt og noget må man gøre.

Jeg har jo set at de dygtige modedesignere ofte laver smukke skitser af kommende tøjkreationer, og det ville jeg også prøve. Så jeg forsøgte mig som tøjdesigner, og jeg lover at jeg aldrig gør det mere, men det blev til et lille forslag til en smart damejakke, med indbygget selvoppustelig redningsvest.

Som accessories kan man naturligvis få nødraketter og et kraftigt LED lys der blinker, så redningshelikoptere lettere kan få øje på den uheldige, i fuglebadet.

Crede et Vicisti – Tro og Vind